Projecten en Cases

Bekijk hier onze projecten en cases die we hebben gerealiseerd

Werk waar we trots op zijn

Staat uw project hier straks ook?

Bij Venneman Concept geloven we dat alles waar je aandacht aan geeft groeit. Daarom werken we met veel aandacht en plezier aan de projecten en cases van onze klanten en partners. Wij geloven dat het resultaat telt, en daarom gaan we vaak erg ver om het beste resultaat te behalen.

Onze projecten variëren van het ontwikkelen van nieuwe merken en verpakkingen tot het creëren van complete winkelformules en het analyseren, samenstellen en actualiseren van assortimenten op basis van productgerelateerde trends. Onze 3D visualisaties zorgen voor een realistisch beeld van hoe het eindresultaat eruit zal zien, waardoor veranderingen tijdig kunnen worden aangebracht en tijd en geld worden bespaard.

Ons portfolio zit vol met projecten waar we trots op zijn en die we graag willen delen. Komt uw project ook tussen onze geweldige projecten en cases zien staan? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en we bespreken graag uw wensen.

Diensten

WAARMEE KUNNEN WE HELPEN?

BRANDING

Nieuw product of dienst?
Of een eigen Private Label? Wij creëren een merk identiteit die aansluit bij uw bedrijf en uw doelgroep.

Interieur

Kantoor, winkel, showroom of woonhuis. Met een goed ontwerp in een plattegrond, 3D visualisaties en realisatie. We helpen met de inrichting!

ARCH & 3D DESIGN

Maatgevoerde AutoCad plattegronden, geveltekeningen of een compleet 3D ontwerp. Voor nieuwbouw en verbouw, binnenhuisarchitectuur etc.

WINKELFORMULE / RETAIL

Winkel Formules, Visual Merchandising, POS, een stellingrij- en padenplan.
Of het nu om 1 winkel of een hele keten gaat. We weten wat we doen.

GRAFISCH Huisstijl

Het begint allemaal met een goed ontwerp. Van een visitekaartje tot een complete huisstijl, onze studio maakt er wat moois van!

Showrooms / stands

Presentatie van je producten is belangrijk. Van een product display tot aan een (beurs)stand, shop in shop of een  complete showroom. Bij ons ben je aan het juiste adres!

Contact

STUDIO