Projecten en Cases

Bekijk hier onze projecten en cases die we hebben gerealiseerd

Werk waar we trots op zijn

Staat uw project hier straks ook?

Bij Venneman Concept geloven we dat alles waar je aandacht aan geeft groeit. Daarom werken we met veel aandacht en plezier aan de projecten en cases van onze klanten en partners. Wij geloven dat het resultaat telt, en daarom gaan we vaak erg ver om het beste resultaat te behalen.

Onze projecten variëren van het ontwikkelen van nieuwe merken en verpakkingen tot het creëren van complete winkelformules en het analyseren, samenstellen en actualiseren van assortimenten op basis van productgerelateerde trends. Onze 3D visualisaties zorgen voor een realistisch beeld van hoe het eindresultaat eruit zal zien, waardoor veranderingen tijdig kunnen worden aangebracht en tijd en geld worden bespaard.

Ons portfolio zit vol met projecten waar we trots op zijn en die we graag willen delen. Komt uw project ook tussen onze geweldige projecten en cases zien staan? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en we bespreken graag uw wensen.

Diensten

WAARMEE KUNNEN WE HELPEN?

Vastgoed en Real estate

Ben je op zoek naar een volledig ingerichte modelwoning of algemene ruimte in een wooncomplex? Daag ons uit! We bieden ook ondersteuning bij verkooppresentatie, marketing en communicatie.

Interieur

Of het nu gaat om een kantoor, winkel, showroom of woonhuis, wij helpen je met een goed ontwerp, plattegronden, 3D-visualisaties en realisatie. Samen zorgen we voor de perfecte inrichting.

 

ARCHitectuur & 3D DESIGN

Architectuur & 3D Design
Heb je maatgevoerde AutoCad plattegronden, geveltekeningen of een compleet 3D-ontwerp nodig? We staan klaar voor nieuwbouw, verbouwingen, binnenhuisarchitectuur en meer.

WINKELFORMULE / RETAIL

Of je nu één winkel hebt of een hele keten, wij begrijpen wat er nodig is. Van winkelformules en visual merchandising tot POS en stellingrij- en padenplannen. We weten hoe we je kunnen helpen.

Showrooms / stands

De presentatie van je producten is van cruciaal belang. Of je nu een productdisplay, een (beurs)stand, shop-in-shop of complete showroom nodig hebt, bij ons ben je aan het juiste adres.

BRANDING

Heb je een nieuw product of dienst? Of wil je een eigen Private Label starten? Wij creëren een merkidentiteit die perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep.

GRAFISCH Huisstijl

Een goed ontwerp vormt de basis. Van visitekaartjes tot complete huisstijlen, onze studio zorgt voor prachtige ontwerpen die jouw merk laten stralen.

GRAFISCH Magazines

Mooi drukwerk maakt indruk! Soms is digitaal alleen niet genoeg en wil je iets tastbaars delen. Gelukkig begrijpen wij nog steeds de kracht van papier.

Trends en collectioneren

Voor een succesvolle collectie is het belangrijk om de juiste producten te hebben die aansluiten bij de actuele trends. Wij helpen jou bij het vertalen van trends naar jouw unieke collecties.

Contact

STUDIO