Huisstijl WEJA

Weerspiegeling van identiteit

Een van onze vaster partners, WEJA, een toonaangevende full service interieurbouwer gevestigd in Wehl. Vroeg ons om de bestaande huisstijl op te frissen. Onze rol als creatieve partner was gericht op het ontwikkelen van een sterke huisstijl die de identiteit van WEJA weerspiegelt. We hebben de uitdaging aangenomen om de huisstijl niet alleen te creëren, maar ook door te voeren op de transportmiddelen en kleding van WEJA. Het resultaat is een consistente en herkenbare visuele uitstraling die de professionaliteit en kwaliteit van WEJA benadrukt.

 
Ontwikkeling van de huisstijl:

Bij Venneman Concept begrijpen we het belang van een sterke huisstijl als een visuele vertaling van de waarden en kwaliteiten van een bedrijf. In nauwe samenwerking met WEJA hebben we een uitgebreid proces doorlopen om de essentie van het merk vast te leggen. We hebben het kleurenpalet, typografie en visuele elementen zorgvuldig gekozen om een huisstijl te creëren die de professionaliteit, innovatie en vakmanschap van WEJA weerspiegelt.

Doorvoeren van de huisstijl op transportmiddelen:

Transportmiddelen vormen een belangrijk onderdeel van de zichtbaarheid en merkidentiteit van een bedrijf. In het geval van WEJA hebben we de huisstijl succesvol doorgevoerd op hun transportmiddelen, zoals bedrijfswagens en vrachtwagens. Met oog voor detail hebben we de ontworpen huisstijl-elementen naadloos geïntegreerd, waardoor de voertuigen een opvallende en professionele uitstraling hebben gekregen. Dit zorgt niet alleen voor merkherkenning, maar ook voor een positieve indruk bij potentiële klanten.

Doorvoeren van de huisstijl op kleding:

Naast transportmiddelen hebben we de huisstijl van WEJA ook doorgevoerd op de bedrijfskleding. We hebben zorgvuldig ontworpen en geselecteerde kledingstukken voorzien van het WEJA-logo en andere huisstijl-elementen. Dit zorgt voor een uniforme uitstraling en versterkt het gevoel van teamidentiteit en professionaliteit binnen het bedrijf. De kleding dient niet alleen als praktische werkkleding, maar fungeert ook als een visueel communicatiemiddel dat de identiteit van WEJA uitdraagt.

Conclusie:

Venneman Concept heeft met trots samengewerkt met WEJA om een sterke huisstijl te ontwikkelen en deze door te voeren op transportmiddelen en kleding. Door het zorgvuldig selecteren van kleuren, typografie en visuele elementen hebben we een visuele identiteit gecreëerd die de professionaliteit, innovatie en vakmanschap van WEJA weerspiegelt. Het resultaat is een consistente en herkenbare uitstraling die WEJA onderscheidt en indruk maakt op potentiële klanten.

Contact

STUDIO