The Gustav - Woonklaarpakketten

THE GUSTAV - WOONKLAARPAKKETTEN

Venneman Concept heeft met trots samengewerkt met de Fetim Group om de woontoren The Gustav, gelegen op de befaamde Zuidas, een onderscheidende en stijlvolle uitstraling te geven. Als ervaren interieurontwerpstudio hebben we onze expertise ingezet om woonklaarpakketten te creëren die kopers een volledig ingerichte woning bieden bij oplevering. Met ons oog voor trends, woonstijlen en hoogwaardige collecties hebben we een unieke ervaring gecreëerd voor de bewoners van The Gustav.

Collectioneren van het assortiment:

Bij Venneman Concept begrijpen we het belang van een goed doordacht assortiment bij het samenstellen van woonklaarpakketten. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de nieuwste interieurtrends, stijlen en materialen om ervoor te zorgen dat de pakketten aansluiten bij de verwachtingen van de kopers. Onze ervaren interieurontwerpers hebben zorgvuldig meubels, vloeren, wandbekleding, schilderwerk en raamdecoratie geselecteerd die harmonieus samenkomen in verschillende woonstijlen, variërend van modern en eigentijds tot klassiek en tijdloos.

 
Samenstellen van de pakketten:

Met ons team van experts hebben we de gekozen elementen samengebracht en samengesteld tot complete woonklaarpakketten. Deze pakketten bieden de kopers gemak en gemoedsrust, omdat ze bij oplevering direct kunnen genieten van een prachtig ingerichte woning. Of het nu gaat om de juiste combinatie van kleuren, texturen of materialen, we hebben ervoor gezorgd dat elk detail naadloos op elkaar aansluit, passend bij de specifieke stijl en ambiance van The Gustav.

Verkoopplattegronden voor inzichtelijke inrichting:

Om potentiële kopers een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden en de inrichting van hun toekomstige woning, hebben we verkoopplattegronden getekend. Deze plattegronden geven een realistisch overzicht van de verschillende ruimtes en tonen hoe de gekozen meubels en accessoires optimaal kunnen worden geplaatst. Op deze manier kunnen kopers zich een goed beeld vormen van hun toekomstige woning en gemakkelijker beslissingen nemen met betrekking tot de woonstijl die het beste bij hen past.

 

Conclusie:

Venneman Concept heeft een waardevolle rol gespeeld bij het transformeren van The Gustav op de Zuidas met kant-en-klare woonklaarpakketten. Door het collectioneren van een uitgebalanceerd assortiment en het samenstellen van pakketten in verschillende woonstijlen, hebben we de bewoners de mogelijkheid geboden om vanaf dag één te genieten van een prachtig ingerichte woning. Daarnaast hebben we met onze verkoopplattegronden een inzichtelijke weergave gecreëerd van de inrichting, waardoor kopers beter geïnformeerd waren bij het maken van hun keuzes. Bij Venneman Concept zijn we er trots op dat we hebben bijgedragen aan het succes van The Gustav op de Zuidas, een iconische woontoren waar stijl en comfort samenkomen.

Contact

STUDIO