VVE - Gustav Zuidas

De Gustav

Venneman Concept heeft recent het interieurontwerp en de inrichting verzorgd voor de algemene ruimten van “The Gustav”, een prestigieus project op de Zuidas in Amsterdam. De Gustav bestaat uit twee woontorens. De ingerichte ruimten zijn een cadeau zijn van de projectontwikkelaar BPD aan de Vereniging van Eigenaren (VVE).

Het interieurontwerp van Venneman Concept is gericht op het creëren van een luxueuze en sfeervolle omgeving voor de bewoners. Hiervoor is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en een kleurenpalet van warme tinten, zoals goud en bruin. Dit geeft de ruimten een elegante en sfeervolle uitstraling.

De inrichting van de algemene ruimten is gericht op het creëren van een gevoel van gemeenschap onder de bewoners. Er zijn bijvoorbeeld gezellige zitjes gecreëerd in de hal. Ook zijn er ruimten ingericht voor ontspanning.

Met het interieurontwerp en de inrichting van Venneman Concept, biedt The Gustav haar bewoners een comfortabele leefomgeving. De aandacht voor detail en de focus op gemeenschap zorgen ervoor dat de bewoners zich thuis voelen in deze prestigieuze woontorens op de Zuidas in Amsterdam.

Video afspelen

Contact

STUDIO