Huisstijl De Banjaard

Avontuurlijk ontwerp

Bij Venneman Concept zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van merken en huisstijlen. Een van onze recente projecten was het ontwikkelen van de huisstijl voor het zeilschip “De Banjaard”. Onze opdracht was om een unieke en aantrekkelijke huisstijl te creëren die aansloot bij de ziel van het schip en de beleving die de eigenaren wilden overbrengen op hun passagiers.

We begonnen met het analyseren van de historie en de eigenschappen van het schip, en gingen in gesprek met de eigenaren over hun visie en wensen. Vervolgens hebben we een concept ontwikkeld dat de kernwaarden van het schip weergaf, zoals avontuur, vrijheid en authenticiteit. Dit concept hebben we vertaald naar een visuele huisstijl, met een logo, kleurenpalet en typografie.

Naast de huisstijl hebben we ook verschillende grafische uitingen ontwikkeld, zoals brochures, posters, business cards en websites. Hierdoor was het mogelijk om de huisstijl consistent toe te passen op al het communicatiemateriaal van “De Banjaard”.

Het resultaat was een professioneel en aantrekkelijk ontwerp dat aansluit bij de ziel van het schip en de beleving die de eigenaren wilden overbrengen. Door onze expertise in grafisch ontwerp en huisstijlontwikkeling, konden we een merk creëren dat sterk en herkenbaar is. Bent u ook op zoek naar een professioneel ontwerp voor uw bedrijf of product? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact

STUDIO