Solidfloor

Shop in shop

Voor de diverse dealerships van Solidfloor heeft Venneman Concept verschillende shop-in-shop modules ontworpen. Door te werken met modulaire oplossingen is de implementatie bij de verschillende dealers relatief eenvoudig te realiseren. Uiteraard hebben we rekening gehouden met de collectie van Solidfloor door het core assortiment te bepalen. Daarnaast hebben we de mogelijkheid gecreëerd om, indien er ruimte is, aanvullend assortiment toe te voegen in de verschillende shop-in-shop varianten: S, M, L en XL.

Het ontwerpen van deze shop-in-shop modules was gericht op het bieden van een consistente en aantrekkelijke winkelervaring voor klanten. Elk module is zorgvuldig ontworpen om de producten van Solidfloor op een aantrekkelijke manier te presenteren en tegelijkertijd voldoende flexibiliteit te bieden om aanvullende producten toe te voegen. Hierdoor kunnen dealers hun eigen identiteit behouden, terwijl ze tegelijkertijd profiteren van de herkenbare en kwalitatieve uitstraling van Solidfloor.

Bij het bepalen van het core assortiment hebben we nauw samengewerkt met Solidfloor om de meest populaire en relevante producten te selecteren. Dit stelde ons in staat om een solide basis te leggen voor de shop-in-shop modules, waarbij de focus lag op het presenteren van de kernproducten van Solidfloor. Daarnaast hebben we ruimte gecreëerd om extra assortiment toe te voegen, waardoor dealers de mogelijkheid hebben om hun aanbod aan te passen aan de specifieke behoeften en voorkeuren van hun klanten.

Met onze shop-in-shop modules bieden we dealers van Solidfloor een praktische en aantrekkelijke oplossing om hun producten op een consistente en professionele manier te presenteren. Door modulair te werken, kunnen dealers eenvoudig de gewenste variant en grootte selecteren die het beste bij hun ruimte en behoeften past. Hiermee dragen we bij aan het versterken van het merk Solidfloor en het bieden van een optimale winkelervaring voor klanten in de diverse dealerships.


Ook benieuwd naar de mogelijkheden van een shop in shop?

Contact

STUDIO