Procasa Project brochure

Brochures, opmaak en inhoud

Maatwerk

Venneman Concept is er trots op om samen te werken met Procasa, het private label van BMN Bouwmaterialen. Als specialisten in opmaak en vormgeving hebben we de verantwoordelijkheid op ons genomen om de communicatie van Procasa te versterken. We hebben een speciale focus op brochures, waarbij we de nadruk leggen op tegel- en sanitairpakketten. Onze nauwgezette aandacht voor detail zorgt voor een consistente huisstijl en op maat gemaakte opmaak en vormgeving voor elk project van Procasa.

Opmaak voor een consistente huisstijl:

Een sterke huisstijl is essentieel voor het succes van Procasa als private label van BMN Bouwmaterialen. Bij Venneman Concept begrijpen we het belang van een consistente visuele identiteit. We bewaken zorgvuldig de huisstijl van Procasa en passen deze toe op alle communicatie-uitingen, inclusief brochures. Door gebruik te maken van de juiste kleurenpaletten, typografie en visuele elementen die kenmerkend zijn voor Procasa, creëren we een herkenbaar merkimago dat vertrouwen en kwaliteit uitstraalt.

Op maat gemaakte opmaak en vormgeving:

Elk project van Procasa verdient een unieke benadering. Ons ervaren team van opmaak- en vormgevingsspecialisten zorgt voor op maat gemaakte brochures die aansluiten bij de specifieke behoeften van elk project. Met een grondig begrip van de geselecteerde tegel- en sanitairpakketten voor de ontwikkelaar, creëren we een visueel aantrekkelijke en informatieve brochure. Door middel van heldere informatie, voorbeelden en inspirerende beelden bieden we potentiële klanten een compleet beeld van de mogelijkheden die Procasa te bieden heeft.

Venneman Concept speelt een essentiële rol in het versterken van de communicatie van Procasa, het private label van BMN Bouwmaterialen. Met onze expertise in opmaak en vormgeving zorgen we voor een consistente huisstijl en op maat gemaakte brochures die de unieke kenmerken en mogelijkheden van Procasa weergeven. Door nauw samen te werken met het merk bewaken we de identiteit van Procasa en dragen we bij aan het succes van BMN’s private label.

Contact

STUDIO