Grafisch magazines

Je doelgroep bereiken door de juiste vormgeving

Brochures, magazines

informeren en inspireren

Soms heb je een functionele  informatieve brochure nodig en soms een inspirerend magazine. Soms is het belangrijk dat er van beide wat in zit. 

Belangrijk is in ieder geval dat je de aandacht vasthoudt van diegene waar het voor bedoelt is. Dat het leuk is om verder te kijken of te lezen. Dat je geraakt wordt en dat je je doelgroep bereikt. Dat vinden we leuk om te maken. Als je al goed beeldmateriaal hebt passend bij de content maken wij er een goede brochure of magazine van. Mocht je dat niet hebben kunnen wij voor de fotografie zorgen of de teksten schrijven.

DTP

Druk- en printwerk of online uitingen, alles valt en staat met een goed ontwerp. Daarnaast moet alles ook technisch goed kloppen. Komen de kleuren wel op de juiste wijze uit de drukpers? Wij zorgen voor een drukklaar bestand wat doorgestuurd kan worden naar je eigen drukker of we regelen alles en leveren het drukwerk voor je aan. Wel zo makkelijk!

Laat dit maar over aan onze studio!

Werk

Enkele voorbeelden waar wij onze klanten blij mee maken

Diensten

WAARMEE KUNNEN WE HELPEN?

BRANDING

Nieuw product of dienst?
Of een eigen Private Label? Wij creëren een merk identiteit die aansluit bij uw bedrijf en uw doelgroep.

Interieur

Kantoor, winkel, showroom of woonhuis. Met een goed ontwerp in een plattegrond, 3D visualisaties en realisatie. We helpen met de inrichting!

ARCH & 3D DESIGN

Maatgevoerde AutoCad plattegronden, geveltekeningen of een compleet 3D ontwerp. Voor nieuwbouw en verbouw, binnenhuisarchitectuur etc.

WINKELFORMULE / RETAIL

Winkel Formules, Visual Merchandising, POS, een stellingrij- en padenplan.
Of het nu om 1 winkel of een hele keten gaat. We weten wat we doen.

GRAFISCH Huisstijl

Het begint allemaal met een goed ontwerp. Van een visitekaartje tot een complete huisstijl, onze studio maakt er wat moois van!

Showrooms / stands

Presentatie van je producten is belangrijk. Van een product display tot aan een (beurs)stand, shop in shop of een  complete showroom. Bij ons ben je aan het juiste adres!

Contact

STUDIO