Grafisch magazines

Je doelgroep bereiken door de juiste vormgeving

Brochures, magazines

informeren en inspireren

Soms heb je een functionele  informatieve brochure nodig en soms een inspirerend magazine. Soms is het belangrijk dat er van beide wat in zit. 

Belangrijk is in ieder geval dat je de aandacht vasthoudt van diegene waar het voor bedoelt is. Dat het leuk is om verder te kijken of te lezen. Dat je geraakt wordt en dat je je doelgroep bereikt. Dat vinden we leuk om te maken. Als je al goed beeldmateriaal hebt passend bij de content maken wij er een goede brochure of magazine van. Mocht je dat niet hebben kunnen wij voor de fotografie zorgen of de teksten schrijven.

DTP

Druk- en printwerk of online uitingen, alles valt en staat met een goed ontwerp. Daarnaast moet alles ook technisch goed kloppen. Komen de kleuren wel op de juiste wijze uit de drukpers? Wij zorgen voor een drukklaar bestand wat doorgestuurd kan worden naar je eigen drukker of we regelen alles en leveren het drukwerk voor je aan. Wel zo makkelijk!

Laat dit maar over aan onze studio!

Werk

Enkele voorbeelden waar wij onze klanten blij mee maken

Diensten

WAARMEE KUNNEN WE HELPEN?

Vastgoed en Real estate

Ben je op zoek naar een volledig ingerichte modelwoning of algemene ruimte in een wooncomplex? Daag ons uit! We bieden ook ondersteuning bij verkooppresentatie, marketing en communicatie.

Interieur

Of het nu gaat om een kantoor, winkel, showroom of woonhuis, wij helpen je met een goed ontwerp, plattegronden, 3D-visualisaties en realisatie. Samen zorgen we voor de perfecte inrichting.

 

ARCHitectuur & 3D DESIGN

Architectuur & 3D Design
Heb je maatgevoerde AutoCad plattegronden, geveltekeningen of een compleet 3D-ontwerp nodig? We staan klaar voor nieuwbouw, verbouwingen, binnenhuisarchitectuur en meer.

WINKELFORMULE / RETAIL

Of je nu één winkel hebt of een hele keten, wij begrijpen wat er nodig is. Van winkelformules en visual merchandising tot POS en stellingrij- en padenplannen. We weten hoe we je kunnen helpen.

Showrooms / stands

De presentatie van je producten is van cruciaal belang. Of je nu een productdisplay, een (beurs)stand, shop-in-shop of complete showroom nodig hebt, bij ons ben je aan het juiste adres.

BRANDING

Heb je een nieuw product of dienst? Of wil je een eigen Private Label starten? Wij creëren een merkidentiteit die perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep.

GRAFISCH Huisstijl

Een goed ontwerp vormt de basis. Van visitekaartjes tot complete huisstijlen, onze studio zorgt voor prachtige ontwerpen die jouw merk laten stralen.

GRAFISCH Magazines

Mooi drukwerk maakt indruk! Soms is digitaal alleen niet genoeg en wil je iets tastbaars delen. Gelukkig begrijpen wij nog steeds de kracht van papier.

Trends en collectioneren

Voor een succesvolle collectie is het belangrijk om de juiste producten te hebben die aansluiten bij de actuele trends. Wij helpen jou bij het vertalen van trends naar jouw unieke collecties.

Contact

STUDIO