Showroom of stand

een belangrijk verkoopkanaal

Inspireren, informeren en verkopen

Visitekaartje en salestool

Een showroom of stand is niet alleen een presentatieruimte voor je product, maar ook een visitekaartje van je bedrijf. Het is de plek waar je klanten en potentiële klanten kunt inspireren en informeren over jouw producten en merk. Een goede showroom of stand kan daarom een belangrijk onderdeel zijn van je verkoopproces.

Een showroom of stand biedt de mogelijkheid om je producten en merk op een aantrekkelijke manier te presenteren. Hierdoor kan je potentiële klanten overtuigen om je producten of diensten te kopen. Bovendien kan je klanten ook uitgebreid informatie geven over de producten en hen helpen bij het maken van een keuze.

Een showroom of stand kan ook een geweldige manier zijn om je bedrijf te profileren. Het is een kans om je merk en waarden te communiceren en je klanten te laten zien wat je bedrijf uniek maakt. Door een professionele en aantrekkelijke showroom of stand te creëren, kan je potentiële klanten een positief beeld geven van je bedrijf en hen aanzetten tot een aankoop.

Daarnaast kan een showroom een platform zijn waar je klanten en potentiële klanten kunt ontmoeten inspireren en interacteren. Hierdoor kan je de relatie met je klanten versterken en hen helpen bij hun aankoopbeslissing.

Showroom ontwerp

Een showroom is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf dat producten of diensten verkoopt. Het is een ruimte waar klanten, potentiële klanten en andere belangstellenden kunnen komen om de producten of diensten van het bedrijf te zien en te ervaren. Een goede showroom helpt om de merkbeleving te versterken, de verkoop te stimuleren en een professionele uitstraling te geven. Het is een belangrijk verkoopkanaal en een geweldige manier om de klanten te laten zien wat je bedrijf te bieden heeft. In de showroom kan de klant de producten of diensten in de praktijk bekijken, voelen, uitproberen en zichzelf overtuigen. Een showroom is daarom onontbeerlijk voor elk bedrijf dat zich richt op zowel de B2C als de B2B markt of zzp’ers.

Beursstand

Een beursstand is een belangrijk marketinginstrument voor elk bedrijf dat zich richt op zakelijke klanten. Het is een kans om uw merk en producten op een professionele manier te presenteren en zo de interesse van uw doelgroep te wekken. Een goede beursstand is ontworpen om de aandacht te trekken en uw merk te versterken. Het is een plek waar u kunt netwerken met andere bedrijven en zakelijke contacten kunt opdoen.

Een goede beursstand biedt ook de mogelijkheid om uw producten en diensten te demonstreren en te laten zien hoe deze van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de bezoekers. Hierdoor wordt de kans op verkoop aanzienlijk vergroot. Het is daarom belangrijk om te investeren in een professionele beursstand die opvalt en aansluit bij uw merk en doelgroep.

Een goede beursstand onderscheidt zich van andere stands door zijn unieke en aantrekkelijke ontwerp, de juiste positionering en de juiste beleving. De uitstraling en de beleving zijn daarom belangrijke aspecten bij het ontwerpen van een beursstand. Bij Venneman Concept kunt u rekenen op een totaalconcept aan beursstanden, ontworpen met de juiste aandacht en passie voor uw bedrijf en doelgroep. Neem contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen bij het ontwikkelen van een succesvolle beursstand.

Werk

Enkele voorbeelden waar wij onze klanten blij mee maken

Diensten

WAARMEE KUNNEN WE HELPEN?

Vastgoed en Real estate

Ben je op zoek naar een volledig ingerichte modelwoning of algemene ruimte in een wooncomplex? Daag ons uit! We bieden ook ondersteuning bij verkooppresentatie, marketing en communicatie.

Interieur

Of het nu gaat om een kantoor, winkel, showroom of woonhuis, wij helpen je met een goed ontwerp, plattegronden, 3D-visualisaties en realisatie. Samen zorgen we voor de perfecte inrichting.

 

ARCHitectuur & 3D DESIGN

Architectuur & 3D Design
Heb je maatgevoerde AutoCad plattegronden, geveltekeningen of een compleet 3D-ontwerp nodig? We staan klaar voor nieuwbouw, verbouwingen, binnenhuisarchitectuur en meer.

WINKELFORMULE / RETAIL

Of je nu één winkel hebt of een hele keten, wij begrijpen wat er nodig is. Van winkelformules en visual merchandising tot POS en stellingrij- en padenplannen. We weten hoe we je kunnen helpen.

Showrooms / stands

De presentatie van je producten is van cruciaal belang. Of je nu een productdisplay, een (beurs)stand, shop-in-shop of complete showroom nodig hebt, bij ons ben je aan het juiste adres.

BRANDING

Heb je een nieuw product of dienst? Of wil je een eigen Private Label starten? Wij creëren een merkidentiteit die perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep.

GRAFISCH Huisstijl

Een goed ontwerp vormt de basis. Van visitekaartjes tot complete huisstijlen, onze studio zorgt voor prachtige ontwerpen die jouw merk laten stralen.

GRAFISCH Magazines

Mooi drukwerk maakt indruk! Soms is digitaal alleen niet genoeg en wil je iets tastbaars delen. Gelukkig begrijpen wij nog steeds de kracht van papier.

Trends en collectioneren

Voor een succesvolle collectie is het belangrijk om de juiste producten te hebben die aansluiten bij de actuele trends. Wij helpen jou bij het vertalen van trends naar jouw unieke collecties.

Contact

STUDIO