Eigenhuis Showroom

Fetim Shop in Shop

Voor Fetim Group hebben we een opvallende shop-in-shop gerealiseerd in de showroom van Eigenhuis Keukens. In deze shop-in-shop werden diverse producten tentoongesteld die deel uitmaken van het woonklaar concept van Fetim. Het samenvoegen van beide merken bood een uitstekende gelegenheid voor up- en cross-selling, aangezien Eigenhuis zich richt op de projectenmarkt.

De shop-in-shop creëerde een aantrekkelijke en inspirerende ruimte waar klanten de mogelijkheden van het woonklaar concept van Fetim konden ontdekken. Door de producten op een slimme en overzichtelijke manier te presenteren, kregen bezoekers een duidelijk beeld van de mogelijkheden en voordelen die Fetim te bieden heeft.

Het woonklaarconcept bood Eigenhuis Keukens de mogelijkheid om hun klanten een totaaloplossing te bieden, waarbij ze naast een keuken ook andere essentiële elementen van het interieur konden aanbieden. Dit stelde hen in staat om hun klantenbestand uit te breiden en de klanttevredenheid te verhogen door gemak en efficiëntie te bieden bij het realiseren van hun interieurwensen.

Door de shop-in-shop te realiseren binnen de showroom van Eigenhuis Keukens, creëerden we een naadloze en harmonieuze ervaring voor klanten. De synergie tussen beide merken versterkte de waardepropositie en bood een onderscheidende en complete winkelervaring.

Contact

STUDIO