Branding

Jouw merk, ons werk

Branding van een merk

wij helpen je met je branding

Het ontwikkelen van een merk is meer dan een logo en een huisstijl.

Het vertaalt de ziel van een bedrijf, een dienst of een product. We noemen het ook wel merkbeleving. De uitstraling van alle visuele uitingen in waarden en in stijl. Welk gevoel roept een merk op bij je doelgroep, een klant of een consument? Welke positionering wil je bereiken in de markt. Hoe maak je je merk sterker en herkenbaar? 

Het opbouwen van een sterk merk begint bij het vaststellen van de identiteit en het doel van een bedrijf, product of dienst. Bij Venneman Concept zijn we gespecialiseerd in merkontwikkeling en helpen we onze klanten met het creëren van een unieke en aansprekende merkbeleving. Van het ontwikkelen van een nieuw logo en huisstijl tot het herpositioneren van een bestaand merk, wij zorgen ervoor dat jouw merk een duidelijke en krachtige uitstraling heeft. Neem contact met ons op voor hulp bij het ontwikkelen van jouw merk en de juiste positionering in de markt.

Misschien wil je een bestaand merk actualiseren, nieuw merk ontwikkelen, of een sub-brand uitrollen. Ga je een joint-venture aan, endorsements, monolithisch of semi-monolitisch, etc. Wij kunnen je hiermee helpen!

Hulp nodig bij je branding?

Wij zorgen voor een merkbeleving met de juiste uitstraling en positionering.

Branding en
Private label

Doe je veel handel in een bepaalde productgroep en zie je dat er een gat in de markt is? Heb je er wel eens aan gedacht om dit zelf in te vullen met een eigen merk? (En een betere marge!) Wij kunnen je helpen om dit private label met eigen branding op te zetten.

Door een goede merkstrategie kan dit zelfs voor je huidige leveranciers voordelen hebben door cross-selling en up-selling.

Waar branding mee is begonnen
Voor We Supply Yachts hebben we de complete branding verzorgd

Totaalconcept

Venneman Concept levert ook totaalconcepten, dat vinden we het leukst! De uitvoering van een merk doortrekken in het interieur, het transport, de uitstraling van je pand tot en met de bedrijfskleding? En dat allemaal volgens de styleguide in een formule handboek. Dat is waar we goed in zijn, we zitten er bovenop!

Werk

Enkele voorbeelden waar wij onze klanten blij mee maken

Diensten

WAARMEE KUNNEN WE HELPEN?

Vastgoed en Real estate

Ben je op zoek naar een volledig ingerichte modelwoning of algemene ruimte in een wooncomplex? Daag ons uit! We bieden ook ondersteuning bij verkooppresentatie, marketing en communicatie.

Interieur

Of het nu gaat om een kantoor, winkel, showroom of woonhuis, wij helpen je met een goed ontwerp, plattegronden, 3D-visualisaties en realisatie. Samen zorgen we voor de perfecte inrichting.

 

ARCHitectuur & 3D DESIGN

Architectuur & 3D Design
Heb je maatgevoerde AutoCad plattegronden, geveltekeningen of een compleet 3D-ontwerp nodig? We staan klaar voor nieuwbouw, verbouwingen, binnenhuisarchitectuur en meer.

WINKELFORMULE / RETAIL

Of je nu één winkel hebt of een hele keten, wij begrijpen wat er nodig is. Van winkelformules en visual merchandising tot POS en stellingrij- en padenplannen. We weten hoe we je kunnen helpen.

Showrooms / stands

De presentatie van je producten is van cruciaal belang. Of je nu een productdisplay, een (beurs)stand, shop-in-shop of complete showroom nodig hebt, bij ons ben je aan het juiste adres.

BRANDING

Heb je een nieuw product of dienst? Of wil je een eigen Private Label starten? Wij creëren een merkidentiteit die perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep.

GRAFISCH Huisstijl

Een goed ontwerp vormt de basis. Van visitekaartjes tot complete huisstijlen, onze studio zorgt voor prachtige ontwerpen die jouw merk laten stralen.

GRAFISCH Magazines

Mooi drukwerk maakt indruk! Soms is digitaal alleen niet genoeg en wil je iets tastbaars delen. Gelukkig begrijpen wij nog steeds de kracht van papier.

Trends en collectioneren

Voor een succesvolle collectie is het belangrijk om de juiste producten te hebben die aansluiten bij de actuele trends. Wij helpen jou bij het vertalen van trends naar jouw unieke collecties.

Contact

STUDIO