Branding

Jouw merk, ons werk

Branding van een merk

wij helpen je met je branding

Het ontwikkelen van een merk is meer dan een logo en een huisstijl.

Het vertaalt de ziel van een bedrijf, een dienst of een product. We noemen het ook wel merkbeleving. De uitstraling van alle visuele uitingen in waarden en in stijl. Welk gevoel roept een merk op bij je doelgroep, een klant of een consument? Welke positionering wil je bereiken in de markt. Hoe maak je je merk sterker en herkenbaar? 

Het opbouwen van een sterk merk begint bij het vaststellen van de identiteit en het doel van een bedrijf, product of dienst. Bij Venneman Concept zijn we gespecialiseerd in merkontwikkeling en helpen we onze klanten met het creëren van een unieke en aansprekende merkbeleving. Van het ontwikkelen van een nieuw logo en huisstijl tot het herpositioneren van een bestaand merk, wij zorgen ervoor dat jouw merk een duidelijke en krachtige uitstraling heeft. Neem contact met ons op voor hulp bij het ontwikkelen van jouw merk en de juiste positionering in de markt.

Misschien wil je een bestaand merk actualiseren, nieuw merk ontwikkelen, of een sub-brand uitrollen. Ga je een joint-venture aan, endorsements, monolithisch of semi-monolitisch, etc. Wij kunnen je hiermee helpen!

Hulp nodig bij je branding?

Wij zorgen voor een merkbeleving met de juiste uitstraling en positionering.

Branding en Private label

Doe je veel handel in een bepaalde productgroep en zie je dat er een gat in de markt is? Heb je er wel eens aan gedacht om dit zelf in te vullen met een eigen merk? (En een betere marge!) Wij kunnen je helpen om dit private label met eigen branding op te zetten.

Door een goede merkstrategie kan dit zelfs voor je huidige leveranciers voordelen hebben door cross-selling en up-selling.

Waar branding mee is begonnen
Voor We Supply Yachts hebben we de complete branding verzorgd

Totaalconcept

Venneman Concept levert ook totaalconcepten, dat vinden we het leukst! De uitvoering van een merk doortrekken in het interieur, het transport, de uitstraling van je pand tot en met de bedrijfskleding? En dat allemaal volgens de styleguide in een formule handboek. Dat is waar we goed in zijn, we zitten er bovenop!

Werk

Enkele voorbeelden waar wij onze klanten blij mee maken

Diensten

WAARMEE KUNNEN WE HELPEN?

BRANDING

Nieuw product of dienst?
Of een eigen Private Label? Wij creëren een merk identiteit die aansluit bij uw bedrijf en uw doelgroep.

Interieur

Kantoor, winkel, showroom of woonhuis. Met een goed ontwerp in een plattegrond, 3D visualisaties en realisatie. We helpen met de inrichting!

ARCH & 3D DESIGN

Maatgevoerde AutoCad plattegronden, geveltekeningen of een compleet 3D ontwerp. Voor nieuwbouw en verbouw, binnenhuisarchitectuur etc.

WINKELFORMULE / RETAIL

Winkel Formules, Visual Merchandising, POS, een stellingrij- en padenplan.
Of het nu om 1 winkel of een hele keten gaat. We weten wat we doen.

GRAFISCH Huisstijl

Het begint allemaal met een goed ontwerp. Van een visitekaartje tot een complete huisstijl, onze studio maakt er wat moois van!

Showrooms / stands

Presentatie van je producten is belangrijk. Van een product display tot aan een (beurs)stand, shop in shop of een  complete showroom. Bij ons ben je aan het juiste adres!

Contact

STUDIO