Flexxfloors

flexibele vloer, Sterk Merk

Venneman Concept is trots op de samenwerking met de Fetim Group bij de ontwikkeling van het merk FlexxFloors. Onze betrokkenheid omvatte verschillende aspecten, zoals het creëren van de huisstijl, grafische uitingen, het samenstellen van de decorcollectie voor de vloeren, en het begeleiden van de winkelpresentatie, inclusief fotografie. Lees verder om te ontdekken hoe wij hebben bijgedragen aan het succes van het merk FlexxFloors voor de Fetim Group.

Huisstijl en grafische uitingen:

Voor FlexxFloors hebben we een unieke en herkenbare huisstijl ontwikkeld die aansluit bij de waarden en visie van het merk. Samen met de Fetim Group hebben we zorgvuldig gekozen voor kleuren, typografie en visuele elementen die de identiteit van FlexxFloors weerspiegelen. Deze huisstijl is doorgevoerd in diverse grafische uitingen, zoals brochures, flyers, advertenties en andere promotiematerialen, waardoor een consistente en professionele uitstraling is gecreëerd.

Collectie van decoren:

Een belangrijk onderdeel van het merk FlexxFloors is de variëteit aan decoren die worden aangeboden. In samenwerking met de Fetim Group hebben we geholpen bij het samenstellen van een aantrekkelijke en diverse decorcollectie die aansluit bij de wensen en trends in de markt. Door zorgvuldig te kijken naar kleuren, patronen en texturen, hebben we ervoor gezorgd dat FlexxFloors een breed scala aan opties biedt, waardoor consumenten hun ideale vloer kunnen kiezen.

Winkelpresentatie en fotografiebegeleiding:

Naast het ontwikkelen van de huisstijl en het assortiment, hebben we ook de Fetim Group bijgestaan in de winkelpresentatie van FlexxFloors. We hebben advies gegeven over de beste manier om de producten in de winkel te presenteren, zodat ze optimaal tot hun recht komen. Daarnaast hebben we de fotografiebegeleiding verzorgd, waarbij we ervoor zorgden dat de vloeren op de juiste manier werden vastgelegd om de kwaliteit en uitstraling ervan weer te geven.


Benieuwd wat we voor jouw product of collectie kunnen betekenen?

Contact

STUDIO