Trends en collecties

voor een actuele uitstraling van je product

Vergroot je (stijl)bereik

heb jij het in huis?

Interieurtrends veranderen snel en het kan belangrijk zijn om hierop in te spelen als bedrijf. Dit kan op productniveau, omdat je producten en collectie mode- en trendgevoelig zijn. Maar ook om je algehele uitstraling te actualiseren.

Het kan zijn dat een bepaalde kleur of stijl in één seizoen populair is, maar in het volgende seizoen alweer vervangen wordt door iets nieuws. Dit geldt niet alleen voor de mode- en interieurindustrie, maar ook voor de interieurontwerpen van bedrijven en openbare ruimtes. Door op de hoogte te zijn van de laatste trends en deze toe te passen in je bedrijf, winkel, showroom of stand, kan je je producten op een aantrekkelijke manier presenteren en daarmee de aandacht trekken van je doelgroep. Het is daarom van groot belang om op de hoogte te blijven van de huidige en toekomstige interieurtrends, zodat je als bedrijf altijd een betere verkoopkans hebt en een prettige omgeving kan creëren voor je bezoekers.

Woonstijltraining

Bij Venneman Concept weten we als geen ander dat interieurtrends snel veranderen en dat het belangrijk is om op en voor de trend te zitten. Daarom bieden wij woonstijltrainingen aan voor professionals in de branche, zoals ontwerpers, interieurarchitecten, projectontwikkelaars en meubelverkopers.

Onze trainingen zijn gericht op het begeleiden van klanten in het keuze proces, maar ook op het samenstellen van een goede collectie. Onze experts delen hun kennis en ervaring met de deelnemers over de laatste trends en ontwikkelingen in de interieurbranche. Zo kunnen zij hun klanten nog beter adviseren en bedienen.

Daarnaast leren de deelnemers hoe ze kleuren en materialen kunnen gebruiken en hoe ze een commerciële ruimte of productpresentatie kunnen inrichten op een functionele en esthetische manier.

Met onze woonstijltrainingen zorgen we ervoor dat professionals in de branche op de hoogte zijn van de laatste trends en in staat zijn om deze toe te passen in hun werk. Hierdoor kunnen ze hun klanten nog beter adviseren en bedienen wat leidt tot een sneller verkoopproces.

Dé trends van nu

Venneman Concept houdt altijd de laatste trends in interieurontwerp in de gaten. Door het bezoeken van internationale beurzen en het volgen van de laatste ontwikkelingen in de industrie, kunnen we onze klanten voorzien van de meest actuele trendrapporten. Wij geven ook regelmatig lezingen over trendwatching en hoe je deze kunt toepassen in je werk. Onze trainingen richten zich op het begeleiden van professionals in het samenstellen van een aantrekkelijke collectie die aansluit bij de huidige stijlen en trends. Zo helpen we professionals om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de interieurbranche.

Werk

Enkele voorbeelden waar wij onze klanten blij mee maken

Diensten

WAARMEE KUNNEN WE HELPEN?

BRANDING

Nieuw product of dienst?
Of een eigen Private Label? Wij creëren een merk identiteit die aansluit bij uw bedrijf en uw doelgroep.

Interieur

Kantoor, winkel, showroom of woonhuis. Met een goed ontwerp in een plattegrond, 3D visualisaties en realisatie. We helpen met de inrichting!

ARCH & 3D DESIGN

Maatgevoerde AutoCad plattegronden, geveltekeningen of een compleet 3D ontwerp. Voor nieuwbouw en verbouw, binnenhuisarchitectuur etc.

WINKELFORMULE / RETAIL

Winkel Formules, Visual Merchandising, POS, een stellingrij- en padenplan.
Of het nu om 1 winkel of een hele keten gaat. We weten wat we doen.

GRAFISCH Huisstijl

Het begint allemaal met een goed ontwerp. Van een visitekaartje tot een complete huisstijl, onze studio maakt er wat moois van!

Showrooms / stands

Presentatie van je producten is belangrijk. Van een product display tot aan een (beurs)stand, shop in shop of een  complete showroom. Bij ons ben je aan het juiste adres!

Contact

STUDIO