Trends en collecties

voor een actuele uitstraling van je product

Vergroot je (stijl)bereik

heb jij het in huis?

Interieurtrends veranderen snel en het kan belangrijk zijn om hierop in te spelen als bedrijf. Dit kan op productniveau, omdat je producten en collectie mode- en trendgevoelig zijn. Maar ook om je algehele uitstraling te actualiseren.

Het kan zijn dat een bepaalde kleur of stijl in één seizoen populair is, maar in het volgende seizoen alweer vervangen wordt door iets nieuws. Dit geldt niet alleen voor de mode- en interieurindustrie, maar ook voor de interieurontwerpen van bedrijven en openbare ruimtes. Door op de hoogte te zijn van de laatste trends en deze toe te passen in je bedrijf, winkel, showroom of stand, kan je je producten op een aantrekkelijke manier presenteren en daarmee de aandacht trekken van je doelgroep. Het is daarom van groot belang om op de hoogte te blijven van de huidige en toekomstige interieurtrends, zodat je als bedrijf altijd een betere verkoopkans hebt en een prettige omgeving kan creëren voor je bezoekers.

Woonstijltraining

Bij Venneman Concept weten we als geen ander dat interieurtrends snel veranderen en dat het belangrijk is om op en voor de trend te zitten. Daarom bieden wij woonstijltrainingen aan voor professionals in de branche, zoals ontwerpers, interieurarchitecten, projectontwikkelaars en meubelverkopers.

Onze trainingen zijn gericht op het begeleiden van klanten in het keuze proces, maar ook op het samenstellen van een goede collectie. Onze experts delen hun kennis en ervaring met de deelnemers over de laatste trends en ontwikkelingen in de interieurbranche. Zo kunnen zij hun klanten nog beter adviseren en bedienen.

Daarnaast leren de deelnemers hoe ze kleuren en materialen kunnen gebruiken en hoe ze een commerciële ruimte of productpresentatie kunnen inrichten op een functionele en esthetische manier.

Met onze woonstijltrainingen zorgen we ervoor dat professionals in de branche op de hoogte zijn van de laatste trends en in staat zijn om deze toe te passen in hun werk. Hierdoor kunnen ze hun klanten nog beter adviseren en bedienen wat leidt tot een sneller verkoopproces.

Dé trends van nu

Venneman Concept houdt altijd de laatste trends in interieurontwerp in de gaten. Door het bezoeken van internationale beurzen en het volgen van de laatste ontwikkelingen in de industrie, kunnen we onze klanten voorzien van de meest actuele trendrapporten. Wij geven ook regelmatig lezingen over trendwatching en hoe je deze kunt toepassen in je werk. Onze trainingen richten zich op het begeleiden van professionals in het samenstellen van een aantrekkelijke collectie die aansluit bij de huidige stijlen en trends. Zo helpen we professionals om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de interieurbranche.

HIERONDER DE TRENDS DIE WIJ HEBBEN GESPOT IN MILAAN 2023

Diensten

WAARMEE KUNNEN WE HELPEN?

Vastgoed en Real estate

Ben je op zoek naar een volledig ingerichte modelwoning of algemene ruimte in een wooncomplex? Daag ons uit! We bieden ook ondersteuning bij verkooppresentatie, marketing en communicatie.

Interieur

Of het nu gaat om een kantoor, winkel, showroom of woonhuis, wij helpen je met een goed ontwerp, plattegronden, 3D-visualisaties en realisatie. Samen zorgen we voor de perfecte inrichting.

 

ARCHitectuur & 3D DESIGN

Architectuur & 3D Design
Heb je maatgevoerde AutoCad plattegronden, geveltekeningen of een compleet 3D-ontwerp nodig? We staan klaar voor nieuwbouw, verbouwingen, binnenhuisarchitectuur en meer.

WINKELFORMULE / RETAIL

Of je nu één winkel hebt of een hele keten, wij begrijpen wat er nodig is. Van winkelformules en visual merchandising tot POS en stellingrij- en padenplannen. We weten hoe we je kunnen helpen.

Showrooms / stands

De presentatie van je producten is van cruciaal belang. Of je nu een productdisplay, een (beurs)stand, shop-in-shop of complete showroom nodig hebt, bij ons ben je aan het juiste adres.

BRANDING

Heb je een nieuw product of dienst? Of wil je een eigen Private Label starten? Wij creëren een merkidentiteit die perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep.

GRAFISCH Huisstijl

Een goed ontwerp vormt de basis. Van visitekaartjes tot complete huisstijlen, onze studio zorgt voor prachtige ontwerpen die jouw merk laten stralen.

GRAFISCH Magazines

Mooi drukwerk maakt indruk! Soms is digitaal alleen niet genoeg en wil je iets tastbaars delen. Gelukkig begrijpen wij nog steeds de kracht van papier.

Trends en collectioneren

Voor een succesvolle collectie is het belangrijk om de juiste producten te hebben die aansluiten bij de actuele trends. Wij helpen jou bij het vertalen van trends naar jouw unieke collecties.

Contact

STUDIO