Modelwoning en VVE ruimtes

ga voor een professionele eerste indruk

Smaakvol ingericht

Laat iemand al meteen thuisvoelen

Het inrichten van modelwoningen en algemene VVE ruimtes is van groot belang voor de verkoop of verhuur van een nieuwbouwproject. Een goed ingerichte modelwoning geeft potentiële kopers of huurders een realistisch beeld van hoe de woning eruit zal zien en hoe de ruimtes gebruikt kunnen worden. Dit kan ertoe leiden dat zij zich eerder verplichten tot een aankoop of huurovereenkomst.

Daarnaast is het inrichten van de algemene VVE ruimtes, zoals de entree en gemeenschappelijke ontmoetingsruimte, belangrijk voor de sfeer en uitstraling van het gehele complex. Een goed ontworpen en smaakvol ingerichte algemene ruimte creëert een professionele, huiselijke en aantrekkelijke indruk, wat bijdraagt aan de verkoop of verhuur van de woningen.

Het inrichten van modelwoningen en algemene VVE ruimtes is een specialisme van Venneman Concept. Onze professionele ontwerpers werken samen met de bouwer of verkoper om een unieke en aantrekkelijke presentatie te realiseren. Dit gebeurt met gebruik van de laatste trends in design en met oog voor detail. Zo willen wij de verkoop- of verhuur van de woningen positief beïnvloeden.

Modelwoningen

Het inrichten van modelwoningen is een belangrijk onderdeel van de verkoopstrategie voor projectontwikkelaars. Een modelwoning geeft potentiële kopers een duidelijk beeld van hoe het eindproduct eruit zal zien en biedt hen de mogelijkheid om zichzelf alvast in te leven in hun toekomstige huis.

Een goed ontworpen modelwoning kan helpen om een emotionele connectie te creëren tussen de koper en het project, en kan bijdragen aan het verhogen van de verkoop.

Daarnaast kan een modelwoning ook dienen als verlengstuk van de showroom. Wanneer potentiële kopers een bezoek brengen aan de showroom, kunnen zij zich beter voorstellen hoe de woningen eruit zullen zien en hoe deze ingericht zullen worden. Dit kan helpen bij het maken van een weloverwogen aankoopbeslissing.

Bij Venneman Concept zijn wij gespecialiseerd in het inrichten van modelwoningen voor projectontwikkelaars. Wij werken samen met onze klanten om een compleet totaalconcept te creëren dat aansluit bij de stijl en de doelgroep van het project. Van de inrichting van de woning tot de accessoires en verlichting, wij zorgen ervoor dat alles perfect aansluit bij het verkoopverhaal van het project.

Verkeersruimtes

Als projectontwikkelaar of eigenaar van openbare gebouwen is het belangrijk om een prettige en welkomstomgeving te creëren voor de mensen die er gebruik van maken. Dit geldt niet alleen voor de interieurs van de woningen of kantoren, maar ook voor de algemene VVE ruimtes en verkeersruimtes. Een goed ingerichte algemene ruimte kan een echt verlengstuk zijn van de locatie en kan bijdragen aan een positief imago van het pand.
 
Bij Venneman Concept zijn wij gespecialiseerd in het inrichten van algemene VVE ruimtes en verkeersruimtes voor openbare gebouwen. Wij begrijpen dat een goede aansluiting bij het pand en de locatie van groot belang is en daarom werken wij samen met de architecten en de ontwikkelaars om de stijlen en trends te integreren in de ruimtes. Ons doel is om een ruimte te creëren waar mensen zich thuis voelen en waar de bewoners of gebruikers zich welkom voelen.
 
Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid in het inrichten van algemene ruimtes, kunnen wij uw project ondersteunen met professioneel advies, ontwerpen en uitvoeringen. Of het nu gaat om een renovatie of een nieuwbouwproject, wij zorgen voor een totaalconcept dat aansluit bij de wensen van de gebruikers, de locatie en het budget. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij het inrichten van uw algemene VVE ruimtes en verkeersruimtes voor openbare gebouwen.

Werk

Enkele voorbeelden waar wij onze klanten blij mee maken

Diensten

WAARMEE KUNNEN WE HELPEN?

BRANDING

Nieuw product of dienst?
Of een eigen Private Label? Wij creëren een merk identiteit die aansluit bij uw bedrijf en uw doelgroep.

Interieur

Kantoor, winkel, showroom of woonhuis. Met een goed ontwerp in een plattegrond, 3D visualisaties en realisatie. We helpen met de inrichting!

ARCH & 3D DESIGN

Maatgevoerde AutoCad plattegronden, geveltekeningen of een compleet 3D ontwerp. Voor nieuwbouw en verbouw, binnenhuisarchitectuur etc.

WINKELFORMULE / RETAIL

Winkel Formules, Visual Merchandising, POS, een stellingrij- en padenplan.
Of het nu om 1 winkel of een hele keten gaat. We weten wat we doen.

GRAFISCH Huisstijl

Het begint allemaal met een goed ontwerp. Van een visitekaartje tot een complete huisstijl, onze studio maakt er wat moois van!

Showrooms / stands

Presentatie van je producten is belangrijk. Van een product display tot aan een (beurs)stand, shop in shop of een  complete showroom. Bij ons ben je aan het juiste adres!

Contact

STUDIO