Woning Aerdenhout

INTERIEUR en tuin ONTWERP

Onlangs heeft er een uitgebreide transformatie plaatsgevonden in de private residence in het prachtige Aerdenhout. Met oog voor detail en met gebruikmaking van de allerbeste materialen is deze woning volledig verbouwd. Als interieurontwerpers werden wij met veel enthousiasme benaderd om de finishing touch te geven aan deze adembenemende woning, met als resultaat een perfecte balans tussen de bestaande architectuur en de persoonlijke wensen van het gezin.

Bij het creëren van het interieur hebben we gestreefd naar een harmonieus en rustgevend geheel, rekening houdend met het drukke leven van de bewoners. Ons doel was om een ruimte te ontwerpen waarin zij kunnen ontspannen, genieten van gezelligheid en zich volledig kunnen identificeren met de unieke sfeer van het huis. Door zorgvuldig de juiste elementen toe te voegen en te combineren, hebben we een stijlvol en warm interieur gecreëerd dat de persoonlijkheid van de bewoners weerspiegelt.

 

Een persoonlijke touch geeft het interieur een identiteit

Een opvallend kenmerk van deze woning is de uitgebreide kunstcollectie die met zorg is samengesteld. Deze kunstwerken spelen een centrale rol in het interieur en zijn een ware blikvanger. Door ze op strategische plaatsen te integreren, hebben we ervoor gezorgd dat ze perfect passen bij de stijl van de woning en de voorkeuren van de bewoners. De kunstcollectie vormt een persoonlijke touch die het interieur nog verder verrijkt en het unieke karakter van de bewoners benadrukt.

Naast het interieur hebben we ook de tuin bij het ontwerp betrokken, omdat een harmonieuze buitenruimte net zo belangrijk is als het interieur. We hebben een uniek tuinhuis op maat ontworpen dat naadloos aansluit bij de stijl van de woning. Met behulp van geavanceerde 3D-visualisatie hebben we de bewoners een levensechte weergave kunnen tonen van het tuinhuis voordat het daadwerkelijk werd gebouwd. Dit stelde ons in staat om samen met de bewoners de perfecte keuzes te maken wat betreft het ontwerp, de indeling en de materialen.

Deze opdracht was voor ons een prachtige uitdaging waar we met veel toewijding aan hebben gewerkt. Het resultaat is een adembenemende private residence waarin comfort, esthetiek en functionaliteit op een harmonieuze wijze samenkomen. Of het nu gaat om het interieur, de kunstcollectie of de tuin, elk detail is met zorg gekozen en op elkaar afgestemd. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan de creatie van een droomhuis dat volledig past bij de levensstijl en persoonlijkheid van de bewoners.

Contact

STUDIO