Eigenhuis Projecten Stand

Afstyling van een stand

Eigenhuis Projecten gaf ons de opdracht om de styling en uitstraling van hun beursstand te verbeteren. In nauwe samenwerking met standbouwers hebben we ervoor gezorgd dat de beursstand van Eigenhuis Projecten een visueel aantrekkelijke en professionele uitstraling heeft. 

Styling en uitstraling van beursstands:

Als ervaren creatief bureau begrijpen we het belang van een goed gestileerde en aantrekkelijke beursstand om de aandacht van bezoekers te trekken. In samenwerking met standbouwers hebben we de styling en uitstraling van de beursstands van Eigenhuis Projecten verzorgd. We hebben zorgvuldig gekeken naar de merkidentiteit en boodschap van Eigenhuis Projecten en deze vertaald naar een visueel aantrekkelijk ontwerp. Door gebruik te maken van passende kleuren, materialen, en visuele elementen hebben we ervoor gezorgd dat de beursstands een positieve indruk maken en de juiste boodschap overbrengen aan bezoekers.

Andere uitingen voor de Eigenhuis Groep:

Naast de styling en uitstraling van de beursstands hebben we ook bijgedragen aan een breed scala aan andere uitingen voor de Eigenhuis Groep. We begrijpen het belang van een consistente visuele presentatie en branding in alle communicatiekanalen. Daarom hebben we met zorg en aandacht diverse uitingen verzorgd, zoals brochures, flyers, advertenties, websites, en andere marketingmaterialen. Ons doel was om de visuele identiteit van de Eigenhuis Groep te versterken en een professionele en herkenbare uitstraling te creëren.

Conclusie:

Venneman Concept is verheugd om samen te werken met Eigenhuis Projecten en bij te dragen aan de styling en uitstraling van hun beursstands, evenals diverse andere uitingen voor de Eigenhuis Groep. We streven ernaar om de visuele presentatie en branding van Eigenhuis Projecten te versterken, zodat ze zich effectief kunnen presenteren en communiceren met hun doelgroep.

Contact

STUDIO