Interieur Design

Inspelen op de trend van morgen voor jouw interieur

Je eigen stijl

woonstijlen, woontrends en inrichting

Een interieur is vaak heel persoonlijk en vertelt een deel over jezelf. Dit geldt natuurlijk ook voor het interieur van je zaak of kantoor. Past de uitstraling bij je diensten en je doelgroep, voelen je bezoekers/klanten zich meteen thuis of is er toch een drempel?

Daarnaast is de functie van de ruimte ook een heel belangrijk aspect van het interieur ontwerp en de inrichting. Zo kunnen een horecazaak en een showroom in de zelfde interieurstijl zijn opgezet, toch dienen ze een andere functie en daarop is de inrichting ook van belang.

Is de verhouding tussen presentatie en routing in balans, gaan functie en vorm goed samen?

De plattegrond

Voor een goed interieur, modelwoning en  inrichting beginnen we altijd met een goede tekening. Na een bezoek en inmeting werken we eerst alles uit in een plattegrond. Deze kan vervolgens worden opgezet in 3D en worden voorzien van de juiste materialen en kleuren. Zodat je de look and feel al kunt ervaren vóór de verbouwing. Zo ben je zeker  van de juiste keuze.

Kleur en materialen

Een interieur ontwerpen begint met de selectie van kleuren en materialen na de inrichtingsplattegrond. Hierbij stellen wij een schilderplan op, waarin precies beschreven staat welke kleuren er moeten worden gebruikt. Ook kijken we naar welke materialen geschikt zijn voor ons ontwerp.

Het is belangrijk om rekening te houden met de wensen van de bewoners en de uitstraling van het pand bij het inrichten van een woning. Voor bedrijfspanden, zoals winkels en horecazaken, is het ook belangrijk dat de uitstraling aansluit bij het concept van het bedrijf en aan de gestelde eisen voldoet, zoals geschiktheid voor intensief gebruik en hygiëne-eisen.

Werk

Enkele voorbeelden waar wij onze klanten blij mee maken

Diensten

WAARMEE KUNNEN WE HELPEN?

Vastgoed en Real estate

Ben je op zoek naar een volledig ingerichte modelwoning of algemene ruimte in een wooncomplex? Daag ons uit! We bieden ook ondersteuning bij verkooppresentatie, marketing en communicatie.

Interieur

Of het nu gaat om een kantoor, winkel, showroom of woonhuis, wij helpen je met een goed ontwerp, plattegronden, 3D-visualisaties en realisatie. Samen zorgen we voor de perfecte inrichting.

 

ARCHitectuur & 3D DESIGN

Architectuur & 3D Design
Heb je maatgevoerde AutoCad plattegronden, geveltekeningen of een compleet 3D-ontwerp nodig? We staan klaar voor nieuwbouw, verbouwingen, binnenhuisarchitectuur en meer.

WINKELFORMULE / RETAIL

Of je nu één winkel hebt of een hele keten, wij begrijpen wat er nodig is. Van winkelformules en visual merchandising tot POS en stellingrij- en padenplannen. We weten hoe we je kunnen helpen.

Showrooms / stands

De presentatie van je producten is van cruciaal belang. Of je nu een productdisplay, een (beurs)stand, shop-in-shop of complete showroom nodig hebt, bij ons ben je aan het juiste adres.

BRANDING

Heb je een nieuw product of dienst? Of wil je een eigen Private Label starten? Wij creëren een merkidentiteit die perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep.

GRAFISCH Huisstijl

Een goed ontwerp vormt de basis. Van visitekaartjes tot complete huisstijlen, onze studio zorgt voor prachtige ontwerpen die jouw merk laten stralen.

GRAFISCH Magazines

Mooi drukwerk maakt indruk! Soms is digitaal alleen niet genoeg en wil je iets tastbaars delen. Gelukkig begrijpen wij nog steeds de kracht van papier.

Trends en collectioneren

Voor een succesvolle collectie is het belangrijk om de juiste producten te hebben die aansluiten bij de actuele trends. Wij helpen jou bij het vertalen van trends naar jouw unieke collecties.

Contact

STUDIO