Interieur Design

Inspelen op de trend van morgen voor jouw interieur

Je eigen stijl

woonstijlen, woontrends en inrichting

Een interieur is vaak heel persoonlijk en vertelt een deel over jezelf. Dit geldt natuurlijk ook voor het interieur van je zaak of kantoor. Past de uitstraling bij je diensten en je doelgroep, voelen je bezoekers/klanten zich meteen thuis of is er toch een drempel?

Daarnaast is de functie van de ruimte ook een heel belangrijk aspect van het interieur ontwerp en de inrichting. Zo kunnen een horecazaak en een showroom in de zelfde interieurstijl zijn opgezet, toch dienen ze een andere functie en daarop is de inrichting ook van belang.

Is de verhouding tussen presentatie en routing in balans, gaan functie en vorm goed samen?

De plattegrond

Voor een goed interieur, modelwoning en  inrichting beginnen we altijd met een goede tekening. Na een bezoek en inmeting werken we eerst alles uit in een plattegrond. Deze kan vervolgens worden opgezet in 3D en worden voorzien van de juiste materialen en kleuren. Zodat je de look and feel al kunt ervaren vóór de verbouwing. Zo ben je zeker  van de juiste keuze.

Kleur en materialen

Een interieur ontwerpen begint met de selectie van kleuren en materialen na de inrichtingsplattegrond. Hierbij stellen wij een schilderplan op, waarin precies beschreven staat welke kleuren er moeten worden gebruikt. Ook kijken we naar welke materialen geschikt zijn voor ons ontwerp.

Het is belangrijk om rekening te houden met de wensen van de bewoners en de uitstraling van het pand bij het inrichten van een woning. Voor bedrijfspanden, zoals winkels en horecazaken, is het ook belangrijk dat de uitstraling aansluit bij het concept van het bedrijf en aan de gestelde eisen voldoet, zoals geschiktheid voor intensief gebruik en hygiëne-eisen.

Werk

Enkele voorbeelden waar wij onze klanten blij mee maken

Diensten

WAARMEE KUNNEN WE HELPEN?

BRANDING

Nieuw product of dienst?
Of een eigen Private Label? Wij creëren een merk identiteit die aansluit bij uw bedrijf en uw doelgroep.

Interieur

Kantoor, winkel, showroom of woonhuis. Met een goed ontwerp in een plattegrond, 3D visualisaties en realisatie. We helpen met de inrichting!

ARCH & 3D DESIGN

Maatgevoerde AutoCad plattegronden, geveltekeningen of een compleet 3D ontwerp. Voor nieuwbouw en verbouw, binnenhuisarchitectuur etc.

WINKELFORMULE / RETAIL

Winkel Formules, Visual Merchandising, POS, een stellingrij- en padenplan.
Of het nu om 1 winkel of een hele keten gaat. We weten wat we doen.

GRAFISCH Huisstijl

Het begint allemaal met een goed ontwerp. Van een visitekaartje tot een complete huisstijl, onze studio maakt er wat moois van!

Showrooms / stands

Presentatie van je producten is belangrijk. Van een product display tot aan een (beurs)stand, shop in shop of een  complete showroom. Bij ons ben je aan het juiste adres!

Contact

STUDIO