Grafisch huisstijl

of heb je liever 1000 woorden?

Het visitekaartje van je bedrijf

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Dit geldt voor sterk logo ontwerp, een goede huisstijl, de juiste kleuren en materialen die bij je passen. Mooi beeldmateriaal, maar ook het overbrengen van tekstuele informatie gaat beter als het in een aantrekkelijk ontwerp wordt gestoken. Een sterke identiteit, zodat al je uitingen herkenbaar zijn voor jouw bedrijf of merk.

Onze studio is gespecialiseerd in het grafisch ontwerpen van huisstijlen. Daarbij letten we natuurlijk op je wensen maar we kijken ook even nèt iets verder. Past de uitstraling bij je bedrijf, voldoet het aan de verwachting van je klant en doelgroep? En val je genoeg op tussen je concurrenten? Doormiddel van een Quickscan kunnen we dit goed analyseren. Dit resulteert dan weer in een goede basis met duidelijke uitgangspunten voor het echte ontwerpproces.

Na goedkeuring van een aantal voorstellen werken we dan een of meerdere opties verder uit. We zorgen dat de kleuren en beeldgebruik goed wordt gedefinieerd en gedocumenteerd zodat er een beknopte styleguide ontstaat waarmee je zelf ook uit de voeten kunt. Vanuit hier kunnen we verder een uitgebreid huisstijlhandboek maken waarin dan ook verschillende gedefinieerde designs zijn opgenomen zoals visitekaartjes en briefpapier tot aan belettering van panden en transport.

DTP

Druk- en printwerk of online uitingen, alles valt en staat met een goed ontwerp. Daarnaast moet alles ook technisch goed kloppen. Komen de kleuren wel op de juiste wijze uit de pers? Kunnen de afbeeldingen wel geladen worden in een mobile versie van een website? Is de tekst wel leesbaar op een billboard?

Laat dit maar over aan onze studio!

Animatie en video

Als een beeld 1000 woorden zegt, wat dacht je dan van 25 beelden per seconde?

Van een animated gif op een webbanner of branded content voor je (hybride) event ook dit kunnen we groots aanpakken!

Werk

Enkele voorbeelden waar wij onze klanten blij mee maken

Diensten

WAARMEE KUNNEN WE HELPEN?

BRANDING

Nieuw product of dienst?
Of een eigen Private Label? Wij creëren een merk identiteit die aansluit bij uw bedrijf en uw doelgroep.

Interieur

Kantoor, winkel, showroom of woonhuis. Met een goed ontwerp in een plattegrond, 3D visualisaties en realisatie. We helpen met de inrichting!

ARCH & 3D DESIGN

Maatgevoerde AutoCad plattegronden, geveltekeningen of een compleet 3D ontwerp. Voor nieuwbouw en verbouw, binnenhuisarchitectuur etc.

WINKELFORMULE / RETAIL

Winkel Formules, Visual Merchandising, POS, een stellingrij- en padenplan.
Of het nu om 1 winkel of een hele keten gaat. We weten wat we doen.

GRAFISCH Huisstijl

Het begint allemaal met een goed ontwerp. Van een visitekaartje tot een complete huisstijl, onze studio maakt er wat moois van!

Showrooms / stands

Presentatie van je producten is belangrijk. Van een product display tot aan een (beurs)stand, shop in shop of een  complete showroom. Bij ons ben je aan het juiste adres!

Contact

STUDIO