Grafisch huisstijl

of heb je liever 1000 woorden?

Het visitekaartje van je bedrijf

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Dit geldt voor sterk logo ontwerp, een goede huisstijl, de juiste kleuren en materialen die bij je passen. Mooi beeldmateriaal, maar ook het overbrengen van tekstuele informatie gaat beter als het in een aantrekkelijk ontwerp wordt gestoken. Een sterke identiteit, zodat al je uitingen herkenbaar zijn voor jouw bedrijf of merk.

Onze studio is gespecialiseerd in het grafisch ontwerpen van huisstijlen. Daarbij letten we natuurlijk op je wensen maar we kijken ook even nèt iets verder. Past de uitstraling bij je bedrijf, voldoet het aan de verwachting van je klant en doelgroep? En val je genoeg op tussen je concurrenten? Doormiddel van een Quickscan kunnen we dit goed analyseren. Dit resulteert dan weer in een goede basis met duidelijke uitgangspunten voor het echte ontwerpproces.

Na goedkeuring van een aantal voorstellen werken we dan een of meerdere opties verder uit. We zorgen dat de kleuren en beeldgebruik goed wordt gedefinieerd en gedocumenteerd zodat er een beknopte styleguide ontstaat waarmee je zelf ook uit de voeten kunt. Vanuit hier kunnen we verder een uitgebreid huisstijlhandboek maken waarin dan ook verschillende gedefinieerde designs zijn opgenomen zoals visitekaartjes en briefpapier tot aan belettering van panden en transport.

DTP

Druk- en printwerk of online uitingen, alles valt en staat met een goed ontwerp. Daarnaast moet alles ook technisch goed kloppen. Komen de kleuren wel op de juiste wijze uit de pers? Kunnen de afbeeldingen wel geladen worden in een mobile versie van een website? Is de tekst wel leesbaar op een billboard?

Laat dit maar over aan onze studio!

Animatie en video

Als een beeld 1000 woorden zegt, wat dacht je dan van 25 beelden per seconde?

Van een animated gif op een webbanner of branded content voor je (hybride) event ook dit kunnen we groots aanpakken!

Werk

Enkele voorbeelden waar wij onze klanten blij mee maken

Diensten

WAARMEE KUNNEN WE HELPEN?

Vastgoed en Real estate

Ben je op zoek naar een volledig ingerichte modelwoning of algemene ruimte in een wooncomplex? Daag ons uit! We bieden ook ondersteuning bij verkooppresentatie, marketing en communicatie.

Interieur

Of het nu gaat om een kantoor, winkel, showroom of woonhuis, wij helpen je met een goed ontwerp, plattegronden, 3D-visualisaties en realisatie. Samen zorgen we voor de perfecte inrichting.

 

ARCHitectuur & 3D DESIGN

Architectuur & 3D Design
Heb je maatgevoerde AutoCad plattegronden, geveltekeningen of een compleet 3D-ontwerp nodig? We staan klaar voor nieuwbouw, verbouwingen, binnenhuisarchitectuur en meer.

WINKELFORMULE / RETAIL

Of je nu één winkel hebt of een hele keten, wij begrijpen wat er nodig is. Van winkelformules en visual merchandising tot POS en stellingrij- en padenplannen. We weten hoe we je kunnen helpen.

Showrooms / stands

De presentatie van je producten is van cruciaal belang. Of je nu een productdisplay, een (beurs)stand, shop-in-shop of complete showroom nodig hebt, bij ons ben je aan het juiste adres.

BRANDING

Heb je een nieuw product of dienst? Of wil je een eigen Private Label starten? Wij creëren een merkidentiteit die perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep.

GRAFISCH Huisstijl

Een goed ontwerp vormt de basis. Van visitekaartjes tot complete huisstijlen, onze studio zorgt voor prachtige ontwerpen die jouw merk laten stralen.

GRAFISCH Magazines

Mooi drukwerk maakt indruk! Soms is digitaal alleen niet genoeg en wil je iets tastbaars delen. Gelukkig begrijpen wij nog steeds de kracht van papier.

Trends en collectioneren

Voor een succesvolle collectie is het belangrijk om de juiste producten te hebben die aansluiten bij de actuele trends. Wij helpen jou bij het vertalen van trends naar jouw unieke collecties.

Contact

STUDIO