Huisstijl De Band

Professioneel en persoonlijk

Bij Venneman Concept zijn we trots op onze samenwerking met administratiekantoor De Band om een unieke huisstijl te creëren. We hebben nauw samengewerkt om een visuele identiteit te ontwikkelen die perfect past bij De Band en haar diensten. Ons doel was om een uitstraling te creëren die professioneel, onderscheidend en tegelijkertijd toegankelijk is. Bovendien helpen we De Band bij het implementeren van de huisstijl op briefpapier en ander drukwerk, zodat de visuele identiteit overal consistent wordt doorgevoerd.

Complete huisstijlontwikkeling:

Bij Venneman Concept begrijpen we hoe belangrijk een sterke huisstijl is voor het uitdragen van de identiteit van een bedrijf. In samenwerking met administratiekantoor De Band hebben we een huisstijl ontwikkeld die de waarden en diensten van De Band weerspiegelt. Door kleuren, typografie en visuele elementen zorgvuldig te selecteren, hebben we een unieke uitstraling gecreëerd die De Band onderscheidt van anderen in de branche.

Implementatie van de huisstijl op drukwerk:

Een consistente huisstijl is van essentieel belang voor een professionele uitstraling in alle communicatie-uitingen. Naast het ontwerpen van de huisstijl, ondersteunen we De Band bij het implementeren ervan op briefpapier en ander drukwerk. Van visitekaartjes tot enveloppen en folders, we zorgen ervoor dat de huisstijl consequent wordt toegepast. Dit draagt bij aan de herkenbaarheid en professionaliteit van De Band in al hun communicatie-uitingen.

Conclusie:

Onze studio is in staat om een unieke huisstijl te creëren die perfect aansluit bij de identiteit van een bedrijf of instelling. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het versterken van de visuele identiteit van De Band en helpen hen graag verder met het implementeren van de huisstijl op verschillende drukwerkmaterialen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Contact

STUDIO