Huisstijl De Onderhoudsfabriek

MODERN EN TECHNISCHe uitstraling

Venneman Concept heeft de huisstijl ontwikkeld voor “De Onderhoudsfabriek”, een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud van essentieel materieel voor de industrie. De huisstijl is bedoeld om de professionele en technische aard van het bedrijf te benadrukken en weerspiegelt de hoge kwaliteit van de diensten die worden aangeboden.

De huisstijl is gebaseerd op een moderne en technische uitstraling, met veel gebruik van grijze tinten en een groene accentkleur. Er is gekozen voor een strakke en eenvoudige typografie, die de focus legt op de technische aspecten van het bedrijf. Er zijn ook afbeeldingen van machines en gereedschap toegevoegd voor een visuele weergave van de diensten die worden aangeboden. 

De huisstijl is toegepast op brochures, en website van De Onderhoudsfabriek, waardoor er een consistente en professionele uitstraling ontstaat.

Met de huisstijl van Venneman Concept, profileert De Onderhoudsfabriek zich als een professioneel bedrijf, dat zich richt op techniek en certificering. Dit geeft klanten het vertrouwen dat zij in goede handen zijn bij dit bedrijf, dat elke klus aan kan.

Contact

STUDIO