Huisstijl Casparii Group

Een begrip in een nieuwe jas

Venneman Concept heeft in opdracht van The Casparii Group, een hotelgroep gevestigd in Harlingen, gewerkt aan het updaten van hun huisstijl. Onze rol als creatieve partner is gericht op het versterken van de merkidentiteit en het creëren van een uniforme uitstraling voor de verschillende onderdelen van de groep. Door onze expertise in te zetten, helpen we The Casparii Group om een consistente en herkenbare beleving te bieden aan hun gasten.

Het updaten van de huisstijl:

Bij Venneman Concept begrijpen we het belang van een sterke huisstijl om de identiteit van een merk te communiceren. In nauwe samenwerking met The Casparii Group hebben we de huisstijl een update gegeven, waarbij we rekening hebben gehouden met de unieke kenmerken en waarden van de verschillende onderdelen van de groep. We hebben gezorgd voor een harmonieuze combinatie van kleuren, typografie en visuele elementen, waardoor een uniforme uitstraling is ontstaan die het merk van The Casparii Group versterkt.

Eenheid in uitstraling:

Het creëren van een uniforme uitstraling is essentieel om ervoor te zorgen dat de verschillende onderdelen van The Casparii Group visueel bij elkaar horen. In opdracht van The Casparii Group hebben we gezorgd voor consistente visuele elementen, zoals het bijgewerkte logo en de huisstijl-elementen, waardoor de hotels, restaurants en andere faciliteiten van The Casparii Group een samenhangende uitstraling hebben gekregen. Dit versterkt niet alleen de merkidentiteit, maar creëert ook een gevoel van vertrouwen en herkenning bij gasten.

Consistente beleving voor gasten:

Een uniforme huisstijl draagt bij aan de totale beleving van gasten. Bij Venneman Concept begrijpen we het belang van consistentie in alle visuele aspecten, van de website en marketingmaterialen tot de bewegwijzering en de inrichting van de ruimtes. In opdracht van The Casparii Group hebben we de huisstijl consequent toegepast, waardoor gasten een consistente en vertrouwde ervaring krijgen, waarbij elk onderdeel van de groep naadloos op elkaar aansluit.

Conclusie:

Venneman Concept is vereerd om in opdracht van The Casparii Group te hebben bijgedragen aan het updaten van hun huisstijl.

Kunnen we jou ook helpen met het ontwikkelen of opfrissen van je huisstijl?

Contact

STUDIO