Op de terp Almenum

Spektakel theater

In 2018 was Fryslân/Leeuwarden de Europese Culturele Hoofdstad, een bijzonder jaar vol culturele hoogtepunten. In het pittoreske Harlingen werd het theaterstuk “Op de Terp Almenum” opgevoerd in de Grote Kerk als onderdeel van het spraakmakende project “Under de Toer” (Onder de Toren). Venneman Concept had de eer om de grafische vormgeving voor de marketing van dit evenement te verzorgen.

Onze rol omvatte onder andere het ontwerpen van een uniek logo en het creëren van een passende huisstijl, die naadloos aansloot bij de bestaande huisstijl van “Under de Toer”. Hiermee wilden we de speciale sfeer en betekenis van “Op de Terp Almenum” overbrengen naar het publiek. De grafische elementen en kleuren werden zorgvuldig gekozen om de essentie van het theaterstuk en de historische locatie te weerspiegelen.

Daarnaast ontwikkelden we een aantrekkelijke website en richtten we social media kanalen in om het theaterstuk en de bijbehorende evenementen te promoten. Via deze kanalen konden we een breed publiek bereiken en hen informeren over de unieke belevenis die “Op de Terp Almenum” bood. Het doel was om mensen nieuwsgierig te maken en hen uit te nodigen om deel te nemen aan deze bijzondere culturele ervaring in Harlingen.

Met trots kijken we terug op onze betrokkenheid bij dit project en het creëren van de grafische vormgeving voor de marketing van “Op de Terp Almenum”. We zijn verheugd dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van “Under de Toer” en het versterken van de culturele beleving in Fryslân/Leeuwarden.

Video afspelen

Contact

STUDIO