Wervingscampagne SHK

BIST DU UNSER neuer azubi?

Voor SHK Deutschland kregen we de spannende opdracht om een wervingscampagne te ontwerpen met betrekking tot het aantrekken van stagiaires, ofwel “Azubi’s” zoals ze in Duitsland worden genoemd. Ons doel was om een opvallende, trendy en jeugdige uitstraling te creëren die de doelgroep zou aanspreken en een unieke huisstijl zou creëren.

Vanuit SHK Deutschland waren de kleuren al vastgesteld, en deze hebben we als basis genomen om verder op voort te bouwen. Met behulp van deze kleuren hebben we diverse ontwerpen gemaakt die passen bij de beoogde uitstraling. We hebben niet alleen gedacht aan het ontwerp, maar ook aan creatieve wervingsacties om de aantrekkelijkheid van werken als Azubi bij SHK Deutschland te vergroten.

Om de boodschap effectief over te brengen, hebben we verschillende marketingmaterialen ontwikkeld, waaronder een brochure, posters, banners, social media-uitingen, stand banners en zelfs het ontwerp voor een Mini. Elk element van de campagne is zorgvuldig ontworpen om de aandacht te trekken en de interesse van potentiële Azubi’s te wekken.

Door een opzichzelfstaande huisstijl te creëren voor de wervingscampagne, zorgen we ervoor dat de boodschap van SHK Deutschland duidelijk naar voren komt en zich onderscheidt van andere wervingsinspanningen. De combinatie van aantrekkelijke designs en inventieve wervingsacties draagt bij aan het creëren van een positieve en aantrekkelijke beleving voor potentiële Azubi’s.

We zijn trots op het werk dat we hebben verricht voor SHK Deutschland en hebben er vertrouwen in dat de wervingscampagne de gewenste resultaten zal opleveren. Met onze creatieve ontwerpen en strategische benadering helpen we SHK Deutschland bij het vinden van enthousiaste Azubi’s die klaar staan om aan de slag te gaan in een dynamische en inspirerende werkomgeving.


Ook passende vormgeving bij jou specifieke doelgroep nodig?

Contact

STUDIO