3D ontwerp en visualisatie

Wij brengen jouw product of ruimte alvast tot leven!

3D, wat kan ik ermee?

Eindeloze mogelijkheden in 3d ontwerpen

3D ontwerpen en visualisaties zijn tegenwoordig overal aanwezig. Veel van de inhoud die we tegenkomen is digitaal gecreëerd, hetzij door middel van foto’s of video’s genomen in een studio of op locatie, of geheel uit een computer, zonder dat er een fysiek product of ruimte aan te pas komt.  Bijvoorbeeld door het maken van een digitaal prototype van jouw product of ontwerp.

Wij kunnen zelfs voordat het fysieke product is gemaakt al mooie afbeeldingen voor een presentatie kunnen maken voor bijvoorbeeld een pitch bij een board of investeerders.
Een andere mogelijkheid is om  alvast ‘in’ een interieurontwerp te kijken alsof het al gerealiseerd is, wat de kans geeft om tijdig bij te sturen in het ontwerp. Zoals het veranderen van een kleur op de muur of een vloer. We nemen graag de mogelijkheden met je door!

2D AutoCad en 3D

Bij inrichting plannen of een exterieur ontwerp wordt vaak begonnen met een AutoCad Layout. Onze architect kan dit ook voor je doen. 

Als eenmaal de maten kloppen gaat de tekening door naar onze 3D artist die de 2D tekening omzet in 3D ontwerpen en visualisaties. Hierbij komen de kleuren en materialen tot leven in zg. renders of animaties. Met als resultaat een beleving voordat het project al is gerealiseerd.

Van digitaal naar tastbaar

Van een digitaal 3D ontwerp kunnen we doorgaan naar een tastbaar prototype of product. Denk hierbij aan een 3D print of een werktekening zodat deze (CNC) gefabriceerd kan worden volgens jouw wensen. Dit kan bij een van onze partners, maar we kunnen de bestanden natuurlijk ook bij je eigen leverancier aanleveren.

Werk

Enkele voorbeelden waar wij onze klanten blij mee maken

Diensten

WAARMEE KUNNEN WE HELPEN?

Vastgoed en Real estate

Ben je op zoek naar een volledig ingerichte modelwoning of algemene ruimte in een wooncomplex? Daag ons uit! We bieden ook ondersteuning bij verkooppresentatie, marketing en communicatie.

Interieur

Of het nu gaat om een kantoor, winkel, showroom of woonhuis, wij helpen je met een goed ontwerp, plattegronden, 3D-visualisaties en realisatie. Samen zorgen we voor de perfecte inrichting.

 

ARCHitectuur & 3D DESIGN

Architectuur & 3D Design
Heb je maatgevoerde AutoCad plattegronden, geveltekeningen of een compleet 3D-ontwerp nodig? We staan klaar voor nieuwbouw, verbouwingen, binnenhuisarchitectuur en meer.

WINKELFORMULE / RETAIL

Of je nu één winkel hebt of een hele keten, wij begrijpen wat er nodig is. Van winkelformules en visual merchandising tot POS en stellingrij- en padenplannen. We weten hoe we je kunnen helpen.

Showrooms / stands

De presentatie van je producten is van cruciaal belang. Of je nu een productdisplay, een (beurs)stand, shop-in-shop of complete showroom nodig hebt, bij ons ben je aan het juiste adres.

BRANDING

Heb je een nieuw product of dienst? Of wil je een eigen Private Label starten? Wij creëren een merkidentiteit die perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep.

GRAFISCH Huisstijl

Een goed ontwerp vormt de basis. Van visitekaartjes tot complete huisstijlen, onze studio zorgt voor prachtige ontwerpen die jouw merk laten stralen.

GRAFISCH Magazines

Mooi drukwerk maakt indruk! Soms is digitaal alleen niet genoeg en wil je iets tastbaars delen. Gelukkig begrijpen wij nog steeds de kracht van papier.

Trends en collectioneren

Voor een succesvolle collectie is het belangrijk om de juiste producten te hebben die aansluiten bij de actuele trends. Wij helpen jou bij het vertalen van trends naar jouw unieke collecties.

Contact

STUDIO