3D ontwerp en visualisatie

Wij brengen jouw product of ruimte alvast tot leven!

3D, wat kan ik ermee?

Eindeloze mogelijkheden in 3d ontwerpen

3D ontwerpen en visualisaties zijn tegenwoordig overal aanwezig. Veel van de inhoud die we tegenkomen is digitaal gecreëerd, hetzij door middel van foto’s of video’s genomen in een studio of op locatie, of geheel uit een computer, zonder dat er een fysiek product of ruimte aan te pas komt.  Bijvoorbeeld door het maken van een digitaal prototype van jouw product of ontwerp.

Wij kunnen zelfs voordat het fysieke product is gemaakt al mooie afbeeldingen voor een presentatie kunnen maken voor bijvoorbeeld een pitch bij een board of investeerders.
Een andere mogelijkheid is om  alvast ‘in’ een interieurontwerp te kijken alsof het al gerealiseerd is, wat de kans geeft om tijdig bij te sturen in het ontwerp. Zoals het veranderen van een kleur op de muur of een vloer. We nemen graag de mogelijkheden met je door!

2D AutoCad en 3D

Bij inrichting plannen of een exterieur ontwerp wordt vaak begonnen met een AutoCad Layout. Onze architect kan dit ook voor je doen. 

Als eenmaal de maten kloppen gaat de tekening door naar onze 3D artist die de 2D tekening omzet in 3D ontwerpen en visualisaties. Hierbij komen de kleuren en materialen tot leven in zg. renders of animaties. Met als resultaat een beleving voordat het project al is gerealiseerd.

Van digitaal naar tastbaar

Van een digitaal 3D ontwerp kunnen we doorgaan naar een tastbaar prototype of product. Denk hierbij aan een 3D print of een werktekening zodat deze (CNC) gefabriceerd kan worden volgens jouw wensen. Dit kan bij een van onze partners, maar we kunnen de bestanden natuurlijk ook bij je eigen leverancier aanleveren.

Werk

Enkele voorbeelden waar wij onze klanten blij mee maken

Diensten

WAARMEE KUNNEN WE HELPEN?

BRANDING

Nieuw product of dienst?
Of een eigen Private Label? Wij creëren een merk identiteit die aansluit bij uw bedrijf en uw doelgroep.

Interieur

Kantoor, winkel, showroom of woonhuis. Met een goed ontwerp in een plattegrond, 3D visualisaties en realisatie. We helpen met de inrichting!

ARCH & 3D DESIGN

Maatgevoerde AutoCad plattegronden, geveltekeningen of een compleet 3D ontwerp. Voor nieuwbouw en verbouw, binnenhuisarchitectuur etc.

WINKELFORMULE / RETAIL

Winkel Formules, Visual Merchandising, POS, een stellingrij- en padenplan.
Of het nu om 1 winkel of een hele keten gaat. We weten wat we doen.

GRAFISCH Huisstijl

Het begint allemaal met een goed ontwerp. Van een visitekaartje tot een complete huisstijl, onze studio maakt er wat moois van!

Showrooms / stands

Presentatie van je producten is belangrijk. Van een product display tot aan een (beurs)stand, shop in shop of een  complete showroom. Bij ons ben je aan het juiste adres!

Contact

STUDIO