Laugar of Sweden

Totale branding

Venneman Concept heeft de huisstijl ontwikkeld voor Laugar of Sweden, een bedrijf gespecialiseerd in verzorgingsproducten. De nieuwe huisstijl is ingezet op de verpakkingen van het product, evenals op de opzet van de webshop.

De huisstijl is ontworpen met de Scandinavische roots van het bedrijf in gedachten. Er is gebruik gemaakt van rustige kleuren, zoals wit in combinatie met aardetinten, en minimalistische afbeeldingen die de natuurlijke elementen van de producten weerspiegelen. De typografie is strak en eenvoudig, met een moderne uitstraling.

In de webshop is de huisstijl ook zichtbaar in de navigatie en de lay-out van de productpagina’s. Er is gebruik gemaakt van heldere en duidelijke afbeeldingen van de producten, en de teksten zijn kort en bondig, zodat klanten gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze zoeken.

Dankzij de nieuwe huisstijl van Venneman Concept, heeft Laugar of Sweden een professionele en consistente uitstraling gekregen, die perfect aansluit bij de kwaliteit van de producten. De webshop is een echte aanwinst voor het bedrijf en biedt klanten de mogelijkheid om gemakkelijk en snel hun producten te bestellen.

Contact

STUDIO