Procasa

Private label

Procasa is een Europees eigen merk van BME, oftewel een private label. Procasa omvat de beste collecties op het gebied van afbouwmaterialen, zoals tegels, sanitair, keukens, woonvloeren en deuren. 

Dedato ontwikkelde het Procasa logo met bijbehorende huisstijlelementen. Wij ontwikkelden de Procasa displays en de grafische uitingen van Procasa, zoals de signing voor de showrooms en brochures voor zowel de B2C als de B2B markt.

Voor het tegelassortiment maken we diverse brochures zoals de “Essentials & Elements” brochure. Tijdloze en betaalbare tegelseries in 1 overzichtelijke brochure. Per (woningbouw) project wordt een specifieke projectbrochure gemaakt met speciaal geselecteerde keuzepakketten van tegels, sanitair en/of keukens. Daarnaast nog een brochure met de industriële deuren van de Procasa Factory Frames serie. Een brochure vol inspiratie en informatie. 

Het blijft echter niet alleen bij print en drukwerk. Inde showrooms staan verschillende opstellingen van stijlkamers en display met tegelcombinaties. Uit het uitgebreide assortiment maken wij dé tegelcombinaties die actueel zijn en aansluiten bij de behoefte van de klant. ook het (technisch) ontwikkelen van 0showrooms, showroom modules en opstellingen behoren toto onze expertise.

Contact

STUDIO