Interieur ontwerp

Franekerpoort

Venneman Concept heeft recent het interieurontwerp en de inrichting verzorgd voor het short-stay appartementencomplex “De Franekerpoort”. Het complex bestaat uit een aantal moderne appartementen die zijn ingericht voor kortverblijven en zakenreizen.

Venneman Concept is begonnen met het creëren van een sfeer die rust uitstraalt en tegelijkertijd een modern gevoel geeft. Hiervoor is gebruik gemaakt van neutrale kleuren, zoals wit en grijs, en natuurlijke materialen. Dit geeft een elegante en tijdloze uitstraling.

Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de functionaliteit van de appartementen. Er zijn bijvoorbeeld slimme oplossingen bedacht voor de inrichting van de keukens en badkamers, zodat deze zo efficiënt mogelijk zijn ingericht. Er is ook gekozen voor hoogwaardige meubels en accessoires, die zorgen voor extra comfort voor de gasten.

Met de inrichting van Venneman Concept, biedt De Franekerpoort zijn gasten een comfortabele en stijlvolle verblijfplaats. De aandacht voor detail en de focus op functionaliteit zorgen ervoor dat gasten zich snel thuis voelen en kunnen genieten van hun verblijf.

Contact

STUDIO