Showrooms

Arch Design, Interieur Design, Trends
Scroll Verder

Project

Venneman Concept heeft veel ervaring in de retail. Voor verschillende klanten hebben we showrooms mogen ontwikkelen. Of het nu gaat om een brillenzaak, keukenshowroom of een leverancier van aluminium puien. Een enkele winkel of een hele keten. We kijken altijd naar de doelgroep en de positionering van het bedrijf en de merken die in de showrooms te zien zijn.

Uiteraard zijn we op de hoogte van de laatste trends op interieur en dit passen we toe zodat er een stijl en smaakvolle actuele showroom ontstaat.

Voordat we aan de slag gaan nemen we eerst een kijkje op de locatie en meten we de ruimtes in. Dit wordt verwerkt in een AutoCad tekening. En ondertussen worden er vaak een quickscan, een moodboard en materialen kaarten gemaakt.

Daarna wordt de ruimte gevisualiseerd in een 3D tekening/render en evt een VR Panorama. Hierin komen meteen de materialen en signing al goed naar voren zodat het eindresultaat al snel duidelijk wordt.

Het kan zijn dat een klant alleen voor een plan bij ons komt en zelf een uitvoerende in de arm heeft genomen. Dat is uiteraard helemaal prima. Maar is dit niet het geval dan kunnen we zelf de begeleiding van de ombouw doen. Voor de uitvoering hebben we vaste partners zoals interieurbouwers, bouwkundigen en beletteraars. En vaak gaan we zelf nog met de stofzuiger overal bij langs om alles te checken voor de oplevering.

Diensten:
Showroom inrichting
3D visualisatie