Consult

Goede ideeën en goede koffie

Sparringpartner nodig?

Je bedrijf of product onder de loep

De juiste uitstraling van je bedrijf of je product. Dat is soms best lastig te bedenken, laat staan realiseren. Het moet opvallen, de juiste toon hebben. Dit geldt zowel voor een nieuw bedrijf of product, maar ook voor bestaande bedrijven of producten. Misschien is de uitstraling van je bedrijf, winkel of showroom in de loop der tijd niet meer zo actueel. Misschien is er zelfs wel sprake van een overname of een fusie, en zijn er ook bedrijfspolitieke belangen in het spel.

Wij van Venneman Concept zitten graag mét in plaats van bij onze klanten aan tafel. Dit betekent dat we ook ver in de materie duiken en ons verdiepen in je product, je winkel, showroom of bedrijf. 

Wie is je doelgroep? Wat spreekt die groep aan? Zijn er concurrenten? Dit geeft ons de input  voor een Quickscan en je bedrijf of product onder de loep te nemen.

Quickscan

De naam zegt het al, in een beknopt overzicht kijken we waar en hoe je bedrijf of product zich in de markt verhoudt. 

Een visuele analyse op basis van de gekozen of gewenste  positionering ten opzichte van de uitstraling en beleving. Het geeft een duidelijk inzicht waar je staat en wat je moet verbeteren. 

Het is uiteindelijk de kunst om de positionering overeen te laten komen met de uitstraling en de beleving en het natuurlijk beter te doen dan je concurrent!

consult

Vervolg

De quick scan geeft een verhelderend beeld van waar je staat en waar je naartoe wilt.

Ook legt dit de pijnpunten bloot waar aan gewerkt moet worden.

Hier kunnen we stap voor stap aan werken. Van een huisstlijl of een inrichtingsplan voor je zaak tot een complete winkelformule die internationaal kan worden uitgerold. Van visitekaart tot aan gevelbelettering en transport ontwerp. Wij helpen je verder!

Diensten

WAARMEE KUNNEN WE HELPEN?

Vastgoed en Real estate

Ben je op zoek naar een volledig ingerichte modelwoning of algemene ruimte in een wooncomplex? Daag ons uit! We bieden ook ondersteuning bij verkooppresentatie, marketing en communicatie.

Interieur

Of het nu gaat om een kantoor, winkel, showroom of woonhuis, wij helpen je met een goed ontwerp, plattegronden, 3D-visualisaties en realisatie. Samen zorgen we voor de perfecte inrichting.

 

ARCHitectuur & 3D DESIGN

Architectuur & 3D Design
Heb je maatgevoerde AutoCad plattegronden, geveltekeningen of een compleet 3D-ontwerp nodig? We staan klaar voor nieuwbouw, verbouwingen, binnenhuisarchitectuur en meer.

WINKELFORMULE / RETAIL

Of je nu één winkel hebt of een hele keten, wij begrijpen wat er nodig is. Van winkelformules en visual merchandising tot POS en stellingrij- en padenplannen. We weten hoe we je kunnen helpen.

Showrooms / stands

De presentatie van je producten is van cruciaal belang. Of je nu een productdisplay, een (beurs)stand, shop-in-shop of complete showroom nodig hebt, bij ons ben je aan het juiste adres.

BRANDING

Heb je een nieuw product of dienst? Of wil je een eigen Private Label starten? Wij creëren een merkidentiteit die perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep.

GRAFISCH Huisstijl

Een goed ontwerp vormt de basis. Van visitekaartjes tot complete huisstijlen, onze studio zorgt voor prachtige ontwerpen die jouw merk laten stralen.

GRAFISCH Magazines

Mooi drukwerk maakt indruk! Soms is digitaal alleen niet genoeg en wil je iets tastbaars delen. Gelukkig begrijpen wij nog steeds de kracht van papier.

Trends en collectioneren

Voor een succesvolle collectie is het belangrijk om de juiste producten te hebben die aansluiten bij de actuele trends. Wij helpen jou bij het vertalen van trends naar jouw unieke collecties.

Contact

STUDIO