Consult

Goede ideeën en goede koffie

Sparringpartner nodig?

Je bedrijf of product onder de loep

De juiste uitstraling van je bedrijf of je product. Dat is soms best lastig te bedenken, laat staan realiseren. Het moet opvallen, de juiste toon hebben. Dit geldt zowel voor een nieuw bedrijf of product, maar ook voor bestaande bedrijven of producten. Misschien is de uitstraling van je bedrijf, winkel of showroom in de loop der tijd niet meer zo actueel. Misschien is er zelfs wel sprake van een overname of een fusie, en zijn er ook bedrijfspolitieke belangen in het spel.

Wij van Venneman Concept zitten graag mét in plaats van bij onze klanten aan tafel. Dit betekent dat we ook ver in de materie duiken en ons verdiepen in je product, je winkel, showroom of bedrijf. 

Wie is je doelgroep? Wat spreekt die groep aan? Zijn er concurrenten? Dit geeft ons de input  voor een Quickscan en je bedrijf of product onder de loep te nemen.

Quickscan

De naam zegt het al, in een beknopt overzicht kijken we waar en hoe je bedrijf of product zich in de markt verhoudt. 

Een visuele analyse op basis van de gekozen of gewenste  positionering ten opzichte van de uitstraling en beleving. Het geeft een duidelijk inzicht waar je staat en wat je moet verbeteren. 

Het is uiteindelijk de kunst om de positionering overeen te laten komen met de uitstraling en de beleving en het natuurlijk beter te doen dan je concurrent!

consult

Vervolg

De quick scan geeft een verhelderend beeld van waar je staat en waar je naartoe wilt.

Ook legt dit de pijnpunten bloot waar aan gewerkt moet worden.

Hier kunnen we stap voor stap aan werken. Van een huisstlijl of een inrichtingsplan voor je zaak tot een complete winkelformule die internationaal kan worden uitgerold. Van visitekaart tot aan gevelbelettering en transport ontwerp. Wij helpen je verder!

Diensten

WAARMEE KUNNEN WE HELPEN?

BRANDING

Nieuw product of dienst?
Of een eigen Private Label? Wij creëren een merk identiteit die aansluit bij uw bedrijf en uw doelgroep.

Interieur

Kantoor, winkel, showroom of woonhuis. Met een goed ontwerp in een plattegrond, 3D visualisaties en realisatie. We helpen met de inrichting!

ARCH & 3D DESIGN

Maatgevoerde AutoCad plattegronden, geveltekeningen of een compleet 3D ontwerp. Voor nieuwbouw en verbouw, binnenhuisarchitectuur etc.

WINKELFORMULE / RETAIL

Winkel Formules, Visual Merchandising, POS, een stellingrij- en padenplan.
Of het nu om 1 winkel of een hele keten gaat. We weten wat we doen.

GRAFISCH Huisstijl

Het begint allemaal met een goed ontwerp. Van een visitekaartje tot een complete huisstijl, onze studio maakt er wat moois van!

Showrooms / stands

Presentatie van je producten is belangrijk. Van een product display tot aan een (beurs)stand, shop in shop of een  complete showroom. Bij ons ben je aan het juiste adres!

Contact

STUDIO