van Winkel tot Keten

wij helpen met de beste inrichting voor jouw zaak

Titel

subtitel

De juiste balans tussen routing en productpresentaties zorgen ervoor dat je klanten snel hun weg vinden in jouw zaak. Combineer een overzichtelijke layout met de juiste signing inrichting en afstyling. Daarmee activeer je het koopgedrag van je klanten

Indeling

De optimale indeling van je zaak. Wat past wel en wat juist niet? Rekening houdend met essentiële zaken zoals de routing, overzicht, veiligheid maken wij de optimale layout van je zaak

POS

Point of Sale – Kleed je zaak aan met de juiste POS middelen. Inspireer, informeer en activeer! Moet het luid zijn als een prijsvechter, of juist stijlvol en high-end? Wij analyseren je zaak, product en doelgroep en komen zo tot de beste oplossing.

Zelfs de uitvoering kunnen we regelen!

Werk

Enkele voorbeelden waar wij onze klanten blij mee maken

FERTI·LILY

Pack shot

BMN Home

Arch Design, Branding, Consult, Retail, Interieur Design

Diensten

WAARMEE KUNNEN WE HELPEN?

BRANDING

Nieuw product?
Of een eigen Private Label? Wij creëren een merk identiteit die aansluit bij uw bedrijf en uw doelgroep.

RETAIL

Winkel Formules, Visual Merchandising, POS, een stellingrij- en padenplan. Of het nu om 1 winkel of een hele keten gaat. We weten wat we doen.

Interieur

Kantoor, winkel, showroom of woonhuis.
Met een goed ontwerp in een plattegrond, 3D visualisaties en realisatie.
We helpen met de inrichting!

GRAFISCH

Het begint allemaal met een goed ontwerp. Van een visitekaartje tot een complete huisstijl, flyer of magazine we maken er wat moois van!

ARCH & 3D DESIGN

Maatgevoerde AutoCad plattegronden, geveltekeningen of een compleet 3D ontwerp. Voor nieuwbouw en verbouw, vergunningsaanvragen etc.

CONSULT

Een quickscan van uw bedrijf geeft inzicht. Een training op het gebied van merkbeleving en positionering is effectief. Maar soms is een verhelderend gesprek al voldoende.

Contact

STUDIO