Interieur Design

Inspelen op de trend van morgen voor jouw interieur of collectie

Titel

woonstijlen, woontrends en inrichting

Je interieur vertelt een deel over jezelf, dit geldt natuurlijk ook voor het interieur van je zaak of kantoor. Past de uitstraling bij je diensten en je doelgroep, voelen je bezoekers/klanten zich meteen thuis of is er toch een drempel?

Daarnaast is de functie van de ruimte ook een heel belangrijk aspect van het interieur ontwerp en de inrichting. Zo kunnen een horecazaak en een showroom in de zelfde interieurstijl zijn opgezet, toch dienen ze een andere functie en daarop is de inrichting ook van belang.

Is de verhouding tussen presentatie en routing in balans, gaan functie en vorm goed samen?

Layout

Voor je interieur en inrichting begint het met een goede tekening. Na een bezoek en inmeting werken we eerst alles uit in een plattegrond. Deze kan vervolgens worden opgezet in 3D en worden voorzien van de juiste materialen en kleuren. Zodat je de look and feel al kunt ervaren vóór de verbouwing. Zo ben je zeker  van de juiste keuze.

Assortiment

Het kan natuurlijk ook zijn dat jouw producten juist in een interieur gebruikt gaan worden. Hier is het dan van belang dat je een goede (commerciële ) collectie hebt.

Wij kunnen je helpen met collectioneren doormiddel van quickscans en trendreports.

Werk

Enkele voorbeelden waar wij onze klanten blij mee maken

FERTI·LILY

Pack shot

BMN Home

Arch Design, Branding, Consult, Retail, Interieur Design

Diensten

WAARMEE KUNNEN WE HELPEN?

BRANDING

Nieuw product?
Of een eigen Private Label? Wij creëren een merk identiteit die aansluit bij uw bedrijf en uw doelgroep.

RETAIL

Winkel Formules, Visual Merchandising, POS, een stellingrij- en padenplan. Of het nu om 1 winkel of een hele keten gaat. We weten wat we doen.

Interieur

Kantoor, winkel, showroom of woonhuis.
Met een goed ontwerp in een plattegrond, 3D visualisaties en realisatie.
We helpen met de inrichting!

GRAFISCH

Het begint allemaal met een goed ontwerp. Van een visitekaartje tot een complete huisstijl, flyer of magazine we maken er wat moois van!

ARCH & 3D DESIGN

Maatgevoerde AutoCad plattegronden, geveltekeningen of een compleet 3D ontwerp. Voor nieuwbouw en verbouw, vergunningsaanvragen etc.

CONSULT

Een quickscan van uw bedrijf geeft inzicht. Een training op het gebied van merkbeleving en positionering is effectief. Maar soms is een verhelderend gesprek al voldoende.

Contact

STUDIO