Salone del mobile 2023

Trends gespot in Milaan

Dé trends van nu en straks

Venneman Concept houdt altijd de laatste trends in interieurontwerp in de gaten. Door het bezoeken van internationale beurzen en het volgen van de laatste ontwikkelingen in de industrie, kunnen we onze klanten helpen de trends te vertalen    naar hun doelgroep. Wij geven ook regelmatig lezingen over trends en hoe je deze kunt toepassen in je werk. Onze trainingen richten zich op het begeleiden van professionals in het samenstellen van een aantrekkelijke collectie die aansluit bij de huidige stijlen en trends. Zo helpen we professionals om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de interieurbranche.

HIERONDER DE TRENDS DIE WIJ HEBBEN GESPOT IN MILAAN 2023

Zo pas je de trends zelf toe

Bij Venneman Concept weten we als geen ander dat interieurtrends snel veranderen en dat het belangrijk is om op en voor de trend te zitten. Daarom bieden wij woonstijltrainingen aan voor professionals in de branche, zoals ontwerpers, interieurarchitecten, projectontwikkelaars en meubelverkopers.

Onze trainingen zijn gericht op het begeleiden van klanten in het keuze proces, maar ook op het samenstellen van een goede collectie. Onze experts delen hun kennis en ervaring met de deelnemers over de laatste trends en ontwikkelingen in de interieurbranche. Zo kunnen zij hun klanten nog beter adviseren en bedienen.

Daarnaast leren de deelnemers hoe ze kleuren en materialen kunnen gebruiken en hoe ze een commerciële ruimte of productpresentatie kunnen inrichten op een functionele en esthetische manier.

Met onze woonstijltrainingen zorgen we ervoor dat professionals in de branche op de hoogte zijn van de laatste trends en in staat zijn om deze toe te passen in hun werk. Hierdoor kunnen ze hun klanten nog beter adviseren en bedienen wat leidt tot een sneller verkoopproces.

Contact

STUDIO