BMN IJzerwaren

Formule ontwikkeling

Een aanvulling op een succesformule.

Nadat de afhaalformule BMN Bouwmaterialen over heel Nederland is uitgerold, wilde BMN een specialisatie toevoegen, namelijk ijzerwaren. Omdat dit écht een specialisme betreft en een andere doelgroep bedient dan bouwmaterialen was er een nieuwe formule ontwikkeling nodig. Dit resulteerde in de formule BMN IJzerwaren die wij ontwikkelden  voor BMN. Aangezien deze formule bestaat naast BMN Bouwmaterialen waren er de nodige eisen en uitgangspunten. Een van de uitgangspunten was dat het duidelijk een BMN-formule moest zijn, echter moest de formule toch een differentiatie hebben. Zoals het  assortiment en doelgroep. Naast de bouwmaterialen vestigingen helpt BMN haar klanten in deze specialistische shops met vakkundig advies en een uitgebreid ijzerwaren assortiment.

Video afspelen over IJzerwaren vestiging

Pilotvestiging

In 2018 ontwikkelden wij voor BMN de eerste IJzerwaren pilot vestiging in Den Helder. Na deze succesvolle pilot in opende BMN IJzerwaren recent een 6e vestiging in Haarlem. 

Doordat de formules BMN Bouwmaterialen en BMN IJzerwaren dezelfde look and feel hebben, maar toch een andere doelgroep bedienen, zijn de formules heel goed te combineren op een locatie met elk een eigen ingang.

Ontwikkeling

Wij blijven werken aan het  (door)ontwikkelen van de verschillende formules van BMN. Hiermee ondersteunen we BMN met het tekenen van de inrichtingsplattegronden (lay-outs) per vestiging. In een uitvoerende rol begeleiden we ook de inrichting tijdens het plaatsen van de stellingen, het meubilair en de signing en andere grafische displays en uitingen welke we ook ontwikkelen. Alle uitganspunten zijn allemaal vastgelegd in een formule handboek. Hierin is alles door ons gespecificeerd, van de te gebruiken kleuren en materialen, verlichting, stellingen, POS materiaal etc. etc.

Puntjes op de i

Als finishing-touch nemen we ook de styling voor onze rekening. Zo worden bijvoorbeeld de kantoren, kantine en bespreekkamers passend gestyled zodat zowel klanten als medewerkers in een prettige omgeving verblijven.

IJzerwaren medewerker
Welkom bij IJzerwaren
IJzerwaren vestiging
IJzerwaren visual
IJzerwaren gevel met bus

Contact

STUDIO