Consult

Goede ideeën en goede koffie

Sparringpartner nodig?

Je bedrijf of product onder de loep

De juiste uitstraling van je bedrijf of je product. Dat is soms best lastig te bedenken, laat staan realiseren. Het moet opvallen, de juiste toon hebben. Dit geldt zowel voor een nieuw bedrijf of product, maar ook voor bestaande bedrijven of producten. Waar door verloop van tijd de uitstraling niet zo actueel meer is. Misschien is er zelfs wel sprake van een overname of een fusie, en zijn er ook bedrijfspolitieke belangen in het spel.

Wij van Venneman Concept zitten graag mét in plaats van bij onze klanten aan tafel. Dit betekent dat we ook ver in de materie duiken en ons verdiepen in je product of bedrijf. Zodat we ook weten waar we het over hebben.

Wie is je doelgroep? Wat spreekt die groep aan? Zijn er concurrenten? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf hebt afgevraagd en beantwoordt. Dit geeft ons de input om daar mee aan de slag te gaan voor een quickscan.

Quickscan

De naam zegt het al, in een beknopt overzicht kijken we waar en hoe je bedrijf of product zich in de markt verhoudt.

Dit bekijken we op 2 manieren, Op basis van prijs en kwaliteit en op uitstraling een beleving.

Het is uiteindelijk de kunst om deze overeen te laten komen.

Vervolg

De quick scan geeft een verhelderend beeld van waar je staat en waar je naartoe wilt.

Ook legt dit de pijnpunten bloot waar aan gewerkt moet worden.

Hier kunnen we stap voor stap aan werken. Van een huisstlijl of een inrichtingsplan voor je zaak tot een complete winkelformule die internationaal kan worden uitgerold. Van visitekaart tot aan gevelbelettering en transport ontwerp. Wij helpen je verder!

Werk

Enkele voorbeelden waar wij onze klanten blij mee maken

FERTI·LILY

Pack shot

BMN Home

Arch Design, Branding, Consult, Retail, Interieur Design

Diensten

WAARMEE KUNNEN WE HELPEN?

BRANDING

Nieuw product?
Of een eigen Private Label? Wij creëren een merk identiteit die aansluit bij uw bedrijf en uw doelgroep.

RETAIL

Winkel Formules, Visual Merchandising, POS, een stellingrij- en padenplan. Of het nu om 1 winkel of een hele keten gaat. We weten wat we doen.

Interieur

Kantoor, winkel, showroom of woonhuis.
Met een goed ontwerp in een plattegrond, 3D visualisaties en realisatie.
We helpen met de inrichting!

GRAFISCH

Het begint allemaal met een goed ontwerp. Van een visitekaartje tot een complete huisstijl, flyer of magazine we maken er wat moois van!

ARCH & 3D DESIGN

Maatgevoerde AutoCad plattegronden, geveltekeningen of een compleet 3D ontwerp. Voor nieuwbouw en verbouw, vergunningsaanvragen etc.

CONSULT

Een quickscan van uw bedrijf geeft inzicht. Een training op het gebied van merkbeleving en positionering is effectief. Maar soms is een verhelderend gesprek al voldoende.

Contact

STUDIO