Branding

Sub titel

Brand Merk

subtitel

Je merk staat voor wie je bent, een bezegeling van kwaliteit, allure en het vertegenwoordigt je zaak of product. Het moet dus een bepaalde klasse uitstralen en matchen met jou en je product of bedrijf.

Daarnaast wil je dat het herkenbaar is, uniek en aansluiting heeft met je doelgroep.

Misschien wil je een nieuw merk ontwikkelen, of een sub brand uitrollen. Ga je een joint-venture aan, endorsements, monolithisch of semi-monolitisch, etc.

Private label

Doe je veel handel in een bepaalde productgroep en zie je dat er een gat in de markt is? Heb je er wel eens aan gedacht om dit zelf in te vullen met een eigen merk? (En je eigen marge!) Wij kunnen je helpen om dit private label op te zetten.

Door een goede merkstrategie kan dit zelfs voor je huidige leveranciers voordelen hebben door cross-selling en up-selling.

Uitvoering

Venneman Concept levert ook totaalconcepten, dat vinden we het leukst! De uitvoering van je branding combineren met de uitingen van onze grafische studio, allemaal volgens de styleguide in je formule handboek. We zitten er bovenop!

Werk

Enkele voorbeelden waar wij onze klanten blij mee maken

FERTI·LILY

Pack shot

BMN Home

Arch Design, Branding, Consult, Retail, Interieur Design

Diensten

WAARMEE KUNNEN WE HELPEN?

BRANDING

Nieuw product?
Of een eigen Private Label? Wij creëren een merk identiteit die aansluit bij uw bedrijf en uw doelgroep.

RETAIL

Winkel Formules, Visual Merchandising, POS, een stellingrij- en padenplan. Of het nu om 1 winkel of een hele keten gaat. We weten wat we doen.

Interieur

Kantoor, winkel, showroom of woonhuis.
Met een goed ontwerp in een plattegrond, 3D visualisaties en realisatie.
We helpen met de inrichting!

GRAFISCH

Het begint allemaal met een goed ontwerp. Van een visitekaartje tot een complete huisstijl, flyer of magazine we maken er wat moois van!

ARCH & 3D DESIGN

Maatgevoerde AutoCad plattegronden, geveltekeningen of een compleet 3D ontwerp. Voor nieuwbouw en verbouw, vergunningsaanvragen etc.

CONSULT

Een quickscan van uw bedrijf geeft inzicht. Een training op het gebied van merkbeleving en positionering is effectief. Maar soms is een verhelderend gesprek al voldoende.

Contact

STUDIO