3D ontwerp en visualisatie

Wij brengen jouw product of ruimte alvast tot leven!

3D, wat kan ik ermee?

Eindeloze mogelijkheden

Bijna alle content die we tegenwoordig tegenkomen is digitaal gemaakt. Dit kan zijn doormiddel van foto’s of video dat geschoten is in een studio of op locatie. Maar het kan ook geheel uit een computer komen, zonder dat er een fysiek product of ruimte aan te pas is gekomen. Dit gebeurt vanuit 3D software die je wellicht bewust of onbewust tegen bent gekomen in films of games. Nu zijn deze technieken niet alleen weggelegd voor Hollywood en toepasbaar in Silicon Valley. Wellicht heb jij er ook baat bij.
Zo kunnen wij bijvoorbeeld een digitaal prototype maken van jouw product of ontwerp. Zelfs voordat er een fysiek product is gefabriceerd kunnen wij al mooie afbeeldingen voor je maken zoals product- en packshots voor je pitch bij investeerders. Maar ook ‘in’ een interieurontwerp kijken alsof het al gerealiseerd is geeft de kans om op tijd bij te sturen in het ontwerp. Zo is het wisselen van een kleurtje op de muur of veranderen van een vloer zo gedaan.
 

2D AutoCad en 3D

Bij inrichting plannen of een exterieur ontwerp wordt vaak begonnen met een AutoCad Layout. Onze architect kan dit ook voor je doen. Als eenmaal de maten kloppen gaat de tekening door naar onze 3D artist die de 2D tekening omzet in een 3D ontwerp. Hierbij komen de kleuren en materialen tot leven in zg. Renders of animaties.

Van digitaal naar tastbaar

Van een digitaal 3D ontwerp kunnen we doorgaan naar een tastbaar prototype of product. Denk hierbij aan een 3D print of een werktekening zodat deze (CNC) gefabriceerd kan worden volgens jouw wensen. Dit kan bij een van onze partners, maar we kunnen de bestanden natuurlijk ook bij je eigen leverancier aanleveren.

Werk

Enkele voorbeelden waar wij onze klanten blij mee maken

FERTI·LILY

Pack shot

BMN Home

Arch Design, Branding, Consult, Retail, Interieur Design

Diensten

WAARMEE KUNNEN WE HELPEN?

BRANDING

Nieuw product?
Of een eigen Private Label? Wij creëren een merk identiteit die aansluit bij uw bedrijf en uw doelgroep.

RETAIL

Winkel Formules, Visual Merchandising, POS, een stellingrij- en padenplan. Of het nu om 1 winkel of een hele keten gaat. We weten wat we doen.

Interieur

Kantoor, winkel, showroom of woonhuis.
Met een goed ontwerp in een plattegrond, 3D visualisaties en realisatie.
We helpen met de inrichting!

GRAFISCH

Het begint allemaal met een goed ontwerp. Van een visitekaartje tot een complete huisstijl, flyer of magazine we maken er wat moois van!

ARCH & 3D DESIGN

Maatgevoerde AutoCad plattegronden, geveltekeningen of een compleet 3D ontwerp. Voor nieuwbouw en verbouw, vergunningsaanvragen etc.

CONSULT

Een quickscan van uw bedrijf geeft inzicht. Een training op het gebied van merkbeleving en positionering is effectief. Maar soms is een verhelderend gesprek al voldoende.

Contact

STUDIO