Thuis-in-Bouwen

Branding, Consult, Grafisch, Interieur Design, Retail
Scroll Verder

Project

Thuis in bouwen is hét koperskeuze centrum van aannemersbedrijf Bot en van der Ham. Wij hebben de inrichting mogen vormgeven. Het uitgangspunt was dat de consument die een huis laat bouwen de gehele woning kan samenstellen van dakpan tot deurbel. Om dit te realiseren kregen we de ruimte om in 2/3 van de bestaande loods een inspiratieshowroom te realiseren waarin alle knopen in het keuzeproces van het bouwen van een huis kunnen worden doorgehakt.

Uw ontzorg partner bij de nieuwbouw van úw woonhuis!
Heeft u bouwplannen, maar heeft u geen idee waar te beginnen? Kavelkeuze, ontwerp, aannemerselectie. Er komt veel op u af. Ook het kiezen van keuken, sanitair, tegelwerk en andere materialen vergt veel tijd. Thuis in Bouwen neemt u al deze zorgen uit handen.

Bouwinspiratiecentrum
In het inspiratiecentrum te Meerkerk zijn alle soorten bouwmaterialen ruim vertegenwoordigd. Naast ruim 800 m2 wooninspiratie heeft Thuis in bouwen samenwerkende partners op het gebied van ontwerp (architecten) , uitvoering (aannemers) styling (interieurstyling, tuinontwerp en -aanleg) en nazorg (eigen service dienst).

Ze selecteren samen met u die partners die het best passen bij uw woonwensen en budget en behartigen al uw belangen zowel voor, tijdens als na het bouwproces. Zo wordt uw nieuwe woning het droomhuis wat u voor ogen had.

 

Diensten:
Product development
Showroom inrichting