BMN Bouwmaterialen

Arch Design, Branding, Consult, Grafisch, Interieur Design, Retail
Scroll Verder

Project

BMN Bouwmaterialen is sinds eind 2015 de naam voor alle vestigingen van de voormalig CRH Bouwmaterialengroep. Destijds zijn de merknamen Stoel Van Klaveren, BBN, De Boo, Van Neerbos, BMN, NVB Ubbens, Bakker Nijboer, Erven Feenstra, Timo.nl en Van Buren samen verder gegaan onder de naam BMN Bouwmaterialen.

Venneman Concept heeft de gehele huisstijl ontwikkeld. Daarnaast hebben we ook de implementatie en uitvoering van de ombouw van alle vestigingen begeleidt.

Nadat alle vestigingen omgebouwd zijn tot een BMN vestiging wordt ook de binnenkant aangepakt. De bouwshops worden opnieuw ingedeeld waarbij Venneman Concept de stellingrij- en padenplannen verzorgt.

Daarnaast werken we samen aan de ontwikkeling van nieuwbouwlocaties.

Met bijna 80 vestigingen is BMN Bouwmaterialen marktleider in Nederland. Vanuit de vier beloftes: beste service, juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies leveren wij dagelijks producten en diensten aan bouwprofessionals in de woning- en utiliteitsbouw. Onze activiteiten zijn afgestemd op het gehele bouwproces; van ontwerp tot en met het just-in-time leveren van de producten. Dat maakt BMN dé partner voor nieuwbouw en renovatieprojecten, van enkelstuks tot grootschalig.

 

Diensten:
Huisstijl ontwikkeling
Fotografie