Venneman Concept Etc.

Magazines

Ondanks het digitale tijdperk is ‘printed media’ nog steeds een belangrijke communicatievorm

Flyers en brochures zijn uitermate geschikt voor snelle informatievoorziening. Het nadeel is dat ze sneller worden weggegooid.
Een magazine of een boek heeft een duurzamer karakter. Magazines zijn erg geschikt voor informatie die langer relevant is. Denk hieraan aan bijvoorbeeld aan uitgaven per maand, kwartaal of zes maanden.
Uiteraard is een magazine een uitstekend medium voor een tijdschrift voor een specifieke doelgroep. Maar het kan ook zakelijk worden ingezet. Een magazine kan bijdragen aan een professionele uitstraling van je bedrijf. Denk hierbij aan een personeelsblad of als luxe brochure met ‘advertorials’ om uw klanten te voorzien van meer informatie over je producten.

Maar hoe je een magazine ook inzet, het valt en staat met een goed ontwerp. Het gaat tenslotte om het imago van je bedrijf. Een uniform ontwerp met stramienen is essentieel voor terugkerende uitgaven. Als er eenmaal een ontwerp gemaakt is, is dit herbruikbaar voor volgende edities. Er hoeft dan alleen tekst en beeld aangepast te worden. Een (technisch) goed ontwerp is belangrijk. Dit scheelt aanzienlijk in tijd en kosten.

Boeken zijn echt blijvend. Als naslagwerk, historisch document, luxe stijlgids etc. Perfect als relatiegeschenk of als showcase van je werk.

Het vertalen van een idee naar een ontwerp, meedenken over beeld en tekst, omzetten naar een herbruikbaar stramien en drukklaar maken.

Venneman Concept kan hierin uitstekend ondersteunen. Door jarenlange ervaring met vormgeving, DTP, drukwerk en fotografie weten we precies wat de mogelijkheden zijn.

 

Tijdschriften_1 BOR Tijdschriften Fetim Magazine Kantoor_4