Venneman Concept Etc.

Brochures

Brochures en folders zijn erg geschikt om mee te geven aan je klanten zodat ze thuis nog eens je verhaal na kunnen kijken en daardoor overgaan tot aanschaf van je product of dienst.

Van een enkel blad of meerdere pagina’s stansen in een unieke vorm, beeld en kleurgebruik etc. Jouw brochure moet eruit springen ten opzichte van die van je concurrenten/collega’s. Natuurlijk is de hoeveelheid informatie beperkt die je op papier kunt geven. Maar mede door Multimediale technieken zoals bijvoorbeeld QR codes en Layar kan er meer informatie achter je content in de brochure gestopt worden.

Uiteraard moet de brochure er op zichzelf goed uitzien, maar als een klant hem bekijkt kan hij met zijn smartphone/tablet een QR code scannen voor meer informatie. Door een Layar toevoeging kan hij zelfs een afbeelding scannen waarop dan bijvoorbeeld een filmpje verschijnt dat op de pagina lijkt te kleven.

Een bijkomend voordeel is dat, wanneer de intergratie tussen online en offline communicatie goed wordt ingezet, gemeten kan worden hoe vaak iets wordt gelezen en bekeken. Hierdoor kan een relatie worden gelegd tussen marketing en omzet.

Echter zomaar de website achter een QR-code stoppen is niet genoeg. Immers, degene die de code scant doet dat met zijn smartphone en hij of zij verwacht informatie over het betreffende product. Het is dan niet handig om op de Frontpage van de Desktopversie van je website te komen. Want dan moet de klant alsnog weer gaan zoeken.

Venneman Concept kan je hierin uitstekend begeleiden en helpen met het opzetten van een content strategie. We begeleiden als het nodig is zelfs het productie proces van audiovisuele content.

 

BOR